Referentieprojecten

Hotel TwentySeven: hospitality to the max

Hotelier in hart en nieren Eric Toren, die de afgelopen jaren verschillende onderscheidingen kreeg, zoals European Hotelier of the Year en European General Manager of the Year, verwezenlijkt hiermee een lang gekoesterde droom. Elke centimeter en elke hoek van het interieur is tot leven gekomen door de kritische en creatieve blik van de welbekende Nederlandse interieurdesigners Wim van de Oudewetering & Cris van Amsterdam. Met stoffen, meubilair en materialen uit onder andere Nepal, Parijs, Venetië en België zijn deze suites met enorm veel zorg omgetoverd tot karaktervolle oases van rust en weelde. De persoonlijke aandacht voor de gast is ongekend en gezien het exclusieve gehalte en de uitzonderlijke standaard van luxe wordt dit hotel gekenmerkt als zeldzaam, onovertroffen en on-Nederlands.

Hospitality techniek voor iedereen

Van den Pol Elektrotechniek uit Montfoort realiseerde onder andere de e-installaties, met klimaat, zonwering en verlichting en gebruikte hiervoor JUNG KNX. In deze luxe en comfortabele setting moet ook de bediening comfortabel zijn, en vooral toegankelijk voor alle gasten, of zij nu op leeftijd zijn en niets met apparatuur hebben of verzot op de allernieuwste gadgets, iedereen moet zich hier prettig voelen. Daarom zijn er ‘gewoon ogende’ schakelaars als bedienpunten voor alle verlichting, maar zijn er ook iPad’s in alle kamers, één vast gemonteerd op de wand en één los, voor de bediening van verlichting, klimaat en zonwering. Hiermee kunnen ook vooraf ingestelde scènes worden opgeroepen voor een steeds passende ambiance.

LS in Messing – echt messing

Passend bij deze karaktervolle, weelderige suites zijn alle afdekkingen
van schakelaars, dimmers, (scheer-) contactdozen en USB-laadcontactdozen uitgevoerd in het luxueuze JUNG programma uit de LS range – Messing antiek. Ook dit schakelmateriaal wordt met zorg en aandacht gemaakt, de afdekkingen zijn echt messing en worden met de hand afgewerkt.

Alle hoteltoepassingen van JUNG

Benieuwd naar de hoteltoepassingen van JUNG? Bekijk in onderstaand filmpje alle mogelijkheden:

Bekijk hier  meer informatie over JUNG hospitality.