JUNG Projectmanager

De JUNG Projectmanager (voor Windows PC) helpt u met het vervullen van individuele woonwensen en geeft een handig en snel overzicht van de JUNG componenten per ruimte, per huis of per project en van de kosten van de verschillende programmakeuzes.

Let op!
Na installatie van de nieuwe versie zijn de oude versies met de oude prijzen niet meer beschikbaar op uw pc, mocht u de oudere versies willen behouden (in verband met bijvoorbeeld reeds gemaakte offertes) dan dient u het nieuwe programma tijdens de installatie een andere naam geven. Uiteraard blijven de projecten die met de voorgaande versies van de Projectmanager gemaakt zijn wel bestaan. Echter is het zo dat als deze worden geopend in de nieuwe versie, de nieuwe prijzen worden weergegeven.

Download de JUNG Projectmanager 2018 .

Graphic Tool

Met de Graphic-Tool kunt u nu online schakelaars, contactdozen, tasters, Ruimtecontrollers en nog veel meer markeren. Op intuïtieve wijze kunt u de door u gewenste symbolen, teksten, logo’s of motieven maken.

Ga naar de JUNG Graphic Tool .

Beschrifting Tool

Met deze tool kunnen JUNG producten met hun artikelnummer geselecteerd worden om de tekstvelden van bijv. schakelaars, impulsgevers, afdekramen of tastsensoren maatgebonden af te drukken. Ook verschillende symbolen kunnen worden toegepast. U kunt de teksten en symbolen dan zelf uitprinten en achter het tekstvenster schuiven.

Ga naar de JUNG Beschrifting Tool .