JUNG Projectmanager

De JUNG Projectmanager helpt u met het vervullen van individuele woonwensen. Het geeft u een handig en snel overzicht van de JUNG componenten per ruimte, per huis of per project en van de kosten van de verschillende programmakeuzes.

Let op!
Na installatie van een versie met nieuwe prijzen zijn de oude versies met de oude prijzen niet meer beschikbaar op uw pc. Mocht u de oudere versies willen behouden (in verband met bijvoorbeeld reeds gemaakte offertes) dan dient u het nieuwe programma tijdens de installatie een andere naam geven. Uiteraard blijven de projecten die met de voorgaande versies van de Projectmanager gemaakt zijn wel bestaan. Echter is het zo dat als deze worden geopend in de nieuwe versie, de nieuwe prijzen worden weergegeven.

Graphic Tool

Met de Graphic-Tool markeert u online schakelaars, contactdozen, tasters, Ruimtecontrollers en nog veel meer. Op intuïtieve wijze voorziet u de oppervlakken van de door u gewenste symbolen, teksten, logo’s of motieven.

Ga naar de JUNG Graphic Tool .

Labeling Tool

Met deze tool voorziet u JUNG producten van een eigen label. U selecteert hiervoor het specifieke JUNG product (met eigen artikelnummer) om de tekstvelden van bijv. schakelaars, impulsgevers, afdekramen of tastsensoren maatgebonden af te drukken. Naast teksten kunt u ook verschillende symbolen toepassen. Het resultaat print u zelf uit en schuift het achter tekstvenster.

Ga naar de JUNG Labeling Tool .