Standaardprogramma AS 500
Het programma AS 500 vormt een eenheid in vorm en functie. Alle ramen en afdekkingen volgen een eenduidige lijn in de kleuren wit en alpine wit. Het brede keuzespectrum maakt de realisatie van een veeleisende elektrotechnische installatie mogelijk. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid tot overschakelen naar één van de luxe programma’s van JUNG.

Meer informatie vindt u in de productcatalogus .

Door de gedegen kwaliteit en de heldere vormgeving bewijst LS 990 zich al meer dan 50 jaar.

Met de esthetiek van zijn no nonsens vormgeving, het grote bediencomfort door de grote wippen, zijn heldere uiterlijk en zijn vele toepassingsmogelijkheden overtuigt hij vandaag de dag nog steeds architecten en opdrachtgevers.

Meer informatie vindt u in de productcatalogus .

Overige designprogramma’s
JUNG heeft een ruim en divers aanbod aan programma’s en uitvoeringen, zo is er voor iedere toepassing en voor ieders smaak de perfecte oplossing samen te stellen.

Meer informatie vindt u in de productcatalogus .

Opbouwprogramma’s
De robuuste JUNG opbouwserie is ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld kelders, garages, op zolders en voor buiten. Overal waar de omgeving wat ruwer is en waar functionaliteit en montagevriendelijkheid op de eerste plaats komen, bieden WG 800, WG 600 en AP 600 de beste uitrusting voor een doordachte elektro-installatie.

Ook zijn het LS 990, het AS 500 en het CD 500 programma als opbouwuitvoering verkrijgbaar.

Meer informatie vindt u in de productcatalogus .

Promotiemateriaal
JUNG biedt installateurs en groothandels de mogelijkheid tot het aanvragen van verkoop ondersteunende promotiemiddelen, zoals monstermateriaal, monsterkoffers en borden.

Het complete aanbod vindt u hier .

Alle productgroepen van JUNG