Infocentrum

Ons Infocentrum in Hazerswoude is volledig vernieuwd! Het Infocentrum is voorzien een nieuwe vloer, nieuwe wanden en nieuwe verlichting. Hierdoor is een mooi, rustiger geheel ontstaan en zijn alle materialen weer up-to-date.

Beleef ons Infocentrum virtueel!

Met de nieuwste technieken is onze compleet vernieuwde Infocentrum als 3D model vastgelegd waardoor het nu mogelijk is om virtueel door het Infocentrum en spreekkamer te lopen! Ervaar het nu zelf, maak gebruik van deze tips om de tour optimaal te ervaren.

Klik op de afbeelding om de tour te starten

Voor wie?

Ons Infocentrum is er speciaal voor u en uw collega’s als installateur of adviseur, eventueel samen met uw groothandel. We organiseren noviteiten- & productpresentaties, lezingen, scholingen en workshops. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom om samen met uw klanten te komen kijken naar alles wat het Infocentrum te bieden heeft. Maak hiervoor een afspraak met de vertegenwoordiger in uw regio .

Wat is er te zien?

In het Infocentrum vindt u de beste oplossingen van de door ons vertegenwoordigde fabrieken. Bij JUNG vindt u naast alle programma’s schakelmateriaal ook een werkende eNet SMART HOME installatie waarbij verlichting en jaloezieën met een mobiele telefoon bediend kunnen worden.

Het Infocentrum zelf wordt volledig bestuurd door KNX: de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. In het Infocentrum tonen we de JUNG oplossingen voor visualisatie en bedienmogelijkheden voor verlichting, verwarming, zonwering en audio in combinatie met Sonos.

Onze spreekkamer is ook compleet functioneel met JUNG KNX. Naast alle bovengenoemde JUNG oplossingen is hier ook een koppeling gemaakt met beeld en geluid, wat via vele externe partijen (in dit geval Control4) mogelijk is. Dankzij deze mogelijke koppeling worden de mogelijkheden eindeloos.

Bij MENNEKES aandacht voor al het industriële contactmateriaal, maar uiteraard ook veel aandacht voor de groeimarkt voor de komende jaren: elektromobiliteit.

Van Schuch vindt u verlichtingsarmaturen speciaal voor: explosieveilige omgevingen, magazijnen & productiehallen, levensmiddelenindustrie, hoge- & lage temperaturen en voor buiten en in vochtige omgevingen.

Meyer toont een overzicht van alle mooie mogelijkheden voor het aanlichten van gebouwen of objecten, FireAngel toont naast haar 230V en batterijgevoede oplossingen ook dé oplossing voor Smart Homes.

Ook bij Doepke naast het reguliere aanbod installatieautomaten en aardlekschakelaars aandacht voor Smart Home oplossingen en uiteraard voor dé aardlekschakelaar voor gebruik binnen de elektromobiliteit. Daarnaast vindt u ook een overzicht van het eigen Hateha materiaal in het Infocentrum.

Scholingen

In ons Infocentrum worden regelmatig scholingen gegeven. Kijk in onze agenda voor een actueel overzicht. Wilt u als installateur graag eens samen met uw collega’s langskomen? Neemt u dan contact op met de vertegenwoordiger in uw regio .

Genoeg te zien dus, we verwelkomen u graag in ons Infocentrum!