eNet SMART HOME is ontstaan uit het bekende radiografische systeem eNet. Het is een verdere ontwikkeling voor een comfortabele bediening van verlichting, jaloezieën en verwarming met smartphone, ter plekke of op afstand. De basis: de eNet Server. Voor meer veiligheid en comfort in de toepassing. Voor meer eenvoud in de installatie.

Toekomstzeker systeem
Om de gebruiker van eNet SMART HOME extra toegevoegde waarde te bieden, zet JUNG in op een alliantie van sterke partners. Doordat de componenten van de verschillende fabrikanten uit de alliantie in één netwerk zijn opgenomen, heeft de gebruiker het maximale aantal slimme oplossingen ter beschikking. Zo kan hij niet alleen verlichting en zonwering regelen met eNet, maar ook zijn verwarmingssturing. Met eNet SMART HOME is kwaliteit verenigd in een toekomstzekere systeemstandaard.

Duidelijke voordelen

 • Eenvoudige inbedrijfname met eNet SMART HOME connect, de browser georiënteerde inbedrijfname interface. Hiermee worden de eNet zenders en actoren gekoppeld, instellingen vastgelegd of gedefinieerd en diagnoses uitgevoerd.
 • Veilige communicatie met eNet SMART HOME secure biedt bescherming door doelgerichte veiligheidsmaatregelen. Naast de volledig versleutelde radiografische overdracht vallen hier ook databeveiliging, de server in Duitsland en beveiliging tegen manipulatie onder.
 • Mobiele bediening met de eNet SMART HOME app. Eenvoudige bediening vindt dan plaats via het thuisnetwerk of op afstand via het internet.

 • Comfortabel de woning altijd onder controle met eNet SMART HOME remote. Ook onderweg heeft de gebruiker met de eNet SMART HOME app altijd toegang tot zijn eNet installatie.

eNet in JUNG design
De wandzenders zijn beschikbaar in het uitgebreide JUNG design. Dankzij hun vlakke uitvoering plakt u deze direct op gladde oppervlakken. Doordat ze werken op batterijen is er geen stroompunt nodig. U bevestigt ze dus, waar u ze wilt.

Benieuwd hoe een dag in een JUNG eNet SMART HOME eruit ziet?
Beelden zeggen meer dan woorden: JUNG heeft animaties die laten zien hoe eNet SMART HOME het dagelijks leven gemakkelijker maakt. Een voorbeeld. Een smart home weet wanneer de zon opkomt en reageert daarop door de jaloezieën automatisch te openen. Zo wordt u op een natuurlijke manier gewekt dankzij het daglicht. Zodra u het licht in de badkamer aanzet, sluiten de lamellen automatisch waardoor inkijk door het raam vermindert. Als u beneden komt om te ontbijten, is de verlichting al aan.

Meer mogelijkheden zien? Ga dan naar de JUNG website.

Meer informatie? Of scholing?

 • Online
  • Op de JUNG website is alle informatie gebundeld
  • In de online JUNG catalogus vindt u alle productinformatie. Handleidingen, bestekteksten, databladen, productdocumentatie en meer vindt u onder de Info-button.
  • Op de eNet SMART HOME website staat alle informatie die ontwikkeld is vanuit de eNet SMART HOME alliantie. De eNet servicepartner (installateur) vindt hier alle technische informatie, scholingsmogelijkheden en tutorials. Ook de consument vindt hier informatie over de mogelijkheden die dit systeem biedt en hier vindt u een eNet servicepartner bij u in de buurt.
 • Showroom: hier kunt u het eNet SMART HOME systeem en de verschillende JUNG designs zien. Ook staan we gedurende het jaar op verschillende beurzen waar we dit tonen. Let op: als consument kunt u alleen met uw installateur een afspraak bij ons maken.
 • Scholing: om de installatie van JUNG eNet SMART HOME goed en kundig uit te voeren, organiseren wij scholingen. Tijdens deze scholing leert u zowel de commerciële kant als de technische kant van het systeem kennen. Een overzicht van de scholingen vindt u in onze agenda.
Alle productgroepen van JUNG