Architecten Showroom Amsterdam

JUNG is deelnemer aan de Architecten Showroom Amsterdam, dé inspiratieplek voor architecten, interieurarchitecten, ontwerpers, bouwplanners en hun opdrachtgevers.

JUNG toont hier een overzicht van al haar programma’s, zoals het bijzondere LS 1912 met tuimelschakelaar, de beide nieuwe programma’s in de A range – het streng gereduceerde A 550 en het vloeiende A flow – en natuurlijk het overgrote deel van de 63 kleuren van LS 990 in Les Couleurs® Le Corbusier.

Speciaal voor hotelprojecten

Een groot deel van de stand is speciaal gericht op hotelprojecten en ingericht als een hotelkamer met alle actuele toepassingen die u van JUNG kunt gebruiken om het de gasten comfortabeler én het personeel gemakkelijker te maken.

Hier worden thema’s behandeld als toegangscontrole, eventueel in combinatie met Assa Abloy, en de koppeling met hotelbookingsoftware van Protel en Oracle. Alles is gericht op een feilloze communicatie tussen de gast en het hotelpersoneel. Natuurlijk is ook dit schakelmateriaal verkrijgbaar in vele luxe materialen en kleurschakeringen.

Virtuele tour door de ASA

Bekijk hieronder de virtuele tour van onze stand in de Architecten Showroom Amsterdam. Zo krijgt u een goede indruk van alle mogelijkheden en een duidelijke uitleg bij de diverse toepassingen op onze stand. Ook vindt u hier een aantal illustratieve video’s met de vele mogelijkheden die JUNG biedt.

Domotica

Ook de twee domoticasystemen van JUNG zijn hier vertegenwoordigd. Neem uw klant mee om te kijken hoe de bedienelementen eruitzien en aanvoelen van het intelligente gebouwbeheersysteem JUNG KNX en het radiografische systeem JUNG eNet SMART HOME.

Events en Nederlandse toparchitecten

U bent van harte welkom op onze JUNG stand, en die van de andere partners zoals onder andere Mosa, Dynamobel, Luxaflex en Goelst. Daarnaast worden er, in de showroom, regelmatig events georganiseerd waarbij Nederlandse toparchitecten vertellen over hun drijfveren en bijzondere projecten. Verder zijn er de ‘Inspiring Mondays’, waarbij altijd iemand aanwezig is om u te woord te staan.

Neem uw klant mee

Neemt u contact met ons op voor een afspraak, dan kunnen we u meteen op weg helpen met uw project. De showroom is geopend van 09.00 uur tot 17.00.

Maak een afspraak

Onze collega Jacqueline van Tricht adviseert u graag in de Architecten Showroom. Heeft u KNX gerelateerde vragen? Neem dan contact op met Marco Douwma.

Bekijk hier de contactgegevens.

Goed bereikbaar

Met een ideale ligging op IJburg in het oosten van Amsterdam, is de Architecten Showroom Amsterdam gemakkelijk te bereiken.

Architecten Showroom Amsterdam
Pedro de Medinalaan 1a
1086 XK Amsterdam

Meer informatie vindt u op de website van de Architecten Showroom Amsterdam