Verkoopstrategie

Installateurs

Installateurs kunnen alle door ons gevoerde merken en producten bij de reguliere elektrotechnische groothandel bestellen, Hateha levert uitsluitend via hen.
U als JUNG dealer? Wilt u als installateur ook in aanmerking komen voor dit dealerschap neem dan contact op met onze vertegenwoordiger in uw regio.

Particulieren

Particulieren kunnen hun producten bestellen bij elke elektrotechnische installateur. Wij hebben een aantal installateurs geselecteerd waarvan wij weten dat zij actief zijn op het gebied van verkoop en promotie van luxe schakelmaterialen, de zo genoemde JUNG dealers. Documentatie kan echter te allen tijde bij ons worden opgevraagd.

Nieuwbouwprojecten / Verenigingen van huiseigenaren

Hiervoor kan, in overleg met de aannemer / projectontwikkelaar, installateur of vereniging van huiseigenaren een voorlichtingsavond georganiseerd worden om uitleg te geven over de mogelijkheden van luxe schakelmateriaal.

Industrie, zelfinstallerend

De (zelfinstallerende) industrie en hun huisinstallateurs kunnen voor klantspecifieke Mennekes combinaties, dus geen standaardproducten, terecht bij de afdeling Industrie van Hateha, u kunt deze afdeling bereiken via telefoonnummer 071-3419009 of per e-mail: industrie@hateha.nl.