Nieuws

Smart Control 8: één touchscreen voor de gehele gebouwbeheer­techniek

Comfort, functionaliteit en veiligheid: de ­nieuwe JUNG Smart Control 8 is een touch­display voor aansturing van de volgende apps: Visu Pro, SV-server, eNet SMART HOME of deurcommunicatie (i.c.m. Siedle). De SC8 biedt, samen met één van de servers, ­maximale flexibiliteit om uw Smart Home of Smart Building intuïtief met een touch­screen te bedienen.

Het display met een diameter van 8 inch (20,32 cm) is een HD-scherm en is met 16 mm bijzonder plat. Omdat de helderheid van het scherm kan worden aangepast, wordt het beeld ook bij wisselende lichtomstandig­heden helder en duidelijk weergegeven. Schitterende kleuren, scherpe beelden en de modernste displaytechniek ­zorgen voor een eenvoudige en comfortabele bediening net zoals bij de nieuwste tablets.

Ook ideaal voor vervanging of renovatieprojecten

JUNG heeft bij de SC8 ook vooral gedacht aan ­renovatieprojecten. Het touchscreen is bijzonder ­geschikt voor uitbreidingen achteraf (Retrofit) en past op de bestaande inbouwbehuizingen EBG 24 en SC7EBG. Bovendien is het ook mogelijk om de SC8 te monteren op een diepe (minimaal 60mm) ­inbouwdoos.

Meer informatie vindt u op de website van JUNG. Kijk voor technische informatie in de online catalogus.

Vragen? Neem dan contact met ons op.