Nieuws

Plug & Light: lichtvormgeving opnieuw gedefinieerd

Altijd perfect dimbare ledverlichting: Plug & Light regelt altijd de optimale lichtsfeer. Bij Plug & Light komen het design van het schakelmateriaal en van de verlichting uit één hand en kunnen daardoor doelgericht op het interieur worden afgestemd. JUNG biedt ramen en afdekkingen in de karakteristieke programma‘s van de A range en de LS range.

Plug & Light: licht opnieuw bedacht

Het Plug & Light systeem is modulair opgebouwd. Het bestaat uit een inbouwbasiselement met elektronica, een raam, de lichtcontactdoos en een lichtopzetstuk. JUNG biedt bijbehorende ramen en afdekkingen voor Plug & Light. De programma’s A 550, Acreation, A flow, LS 990, LS Design, LS plus en LS ZERO passen perfect bij het moderne ledsysteem.

 

Naast de lichtcontactdoos zijn er twee led opzetstukken ontwikkeld, die JUNG aanbiedt in JUNG design. De ledspot beschikt over een in drie stappen verstelbare bescherming tegen verblinding en kan aan het plafond of de wand zorgen voor passende lichtsfeer.

In zijn vormgeving doet de led wandstraler denken aan een gewone schakelaar. Met de verblindingsvrije optiek kan hij dienen als  accentverlichting maar ook als bijvoorbeeld werkverlichting. De lichtopzetstukken  garanderen een optimale lichtverdeling over het
gehele dimbereik en kunnen traploos gedraaid worden over 360°.

Dimbaar als een klassieke gloeilamp

De bijbehorende led lichtopzetstukken klikken door middel van een magneet vast op een lichtcontactdoos. De verlichtig is dan direct dimbaar zonder te knipperen. Van heel licht naar donker tot aan warm dimmen, dat  vergelijkbaar is met het dimgedrag van een gloeilamp. Eenmaal bevestigd op de lichtcontactdoos, dan is het opzetstuk traploos draaibaar om 360° en kan zelfs onder het branden uitgewisseld worden.

Plug & light traploos draaibaar

Alle artikelinformatie vindt u in de online JUNG catalogus

In de brochure vindt u ook meer informatie, als u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact  met ons opnemen.