Nieuws

LS 1912: de tuimelschakelaar opnieuw geïnterpreteerd

Innovatie, passie en precisie zijn leidend voor de ontwikkelingen van JUNG. Destijds, nu en ook morgen. Doordachte bedienfilosofie en heldere, functionele vormgeving kenmerken de producten.

LS 1912: Designklassieker opnieuw geïnterpreteerd

Begin van de jaren 1920 wisselde de tuimelschakelaar de draaischakelaar af. Als eerbetoon aan de JUNG geschiedenis ontstond het idee om voor LS 1912: een tuimelschakelaar die zowel optisch als haptisch een belevenis is en het jaar van oprichting in zijn naam draagt.

Er zijn drie varianten:

Cilinder

Tuimelschakelaar, afdekking en binnenwerk modulair ontwikkeld, zodat er geen bevestigingsschroeven zichtbaar zijn. Alleen de tuimelhevel komt naar buiten als bijzonder stijlelement. De cilindrische tuimelschakelaar is leverbaar in Messing klassiek, Edelstaal, Aluminium en Dark.

KegelLS 1912 kegel

De kegelvormige tuimelschakelaar is ook verkrijgbaar in Messing klassiek, Edelstaal, Aluminium en Dark. De Edelstaal schakelaars zijn glaskogel gestraald en de uitvoeringen in Aluminium mat gebeitst. De serie in Dark is gebaseerd op aluminium en is in een elegante en donker bruine kleur gelakt.

Kubus

De kubusvariant heeft JUNG speciaal op het materiaal afgestemd: het basismateriaal van de  schakelaar in Chroom is messing. Met de perfecte verwerking zet JUNG een standaard bij het fabriceren van deze hoogwaardige schakelaarvariant. In Chroom is de tuimelschakelaar kubisch.

Functionele veelzijdigheid van LS 1912

LS 1912 verenigt karakteristieke bediening van een klassieke tuimelschakelaar met moderne techniek. Meer dan 200 basiselementen kunnen modulair verbonden worden. Daarmee realiseert u eigentijdse woon- en objectoplossingen.

Meer informatie over de functionele veelzijdigheid en LS 1912 in het algemeen vindt u hier .

Alle productinformatie vindt u in de online JUNG catalogus .

In onderstaande folder vindt u meer informatie en een schematisch overzicht van de producten.

Mocht u verdere vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.