Nieuws

JUNG wandzender voor Friends of Hue

Schakelen, dimmen, de lichtkleur wijzigen of met een druk op de knop scenes oproepen: met de JUNG radiografische wandzenders regelt u de lampen van het Philips Hue-systeem geheel naar eigen wens. Ongecompliceerd, zonder kabels en zonder smartphone. De wandzenders werken volgens de radiografische standaard ZigBee, die wordt gekenmerkt door zijn bijzondere energiezuinigheid, flexibiliteit en eenvoud in het gebruik. Met de Hue Bridge kunnen deze bovendien aan de Apple HomeKit worden gekoppeld.

De voordelen op een rij

Gewoon heel praktisch

Onafhankelijk van de bestaande installatie kan de wandzender op de muur of gladde oppervlakken aangebracht worden – en dan precies daar, waar u dat wilt. Even opplakken of vastschroeven en klaar.

Vrij programmeerbare knoppen

Bij het instellen van de functies heeft u de vrije hand. De tasters van de wandzender kunnen individueel met functies worden bezet. U kunt losse lampen of groepen van lampen bedienen,  zoals u het wilt. Als de omstandigheden veranderen of er nieuwe lampen bijkomen, past u gewoon de functies van de knoppen aan.

Geen kabel, geen batterij

De wandzenders werken volgens het het principe van „energy harvesting“. Omdat voor het radiografische signaal slechts weinig energie nodig is, is de kinetische energie van de schakelbeweging toereikend om de zender zonder batterijen en daarmee nagenoeg onderhoudsvrij te laten functioneren.

Gewoon in JUNG design

Radiografische wandzenders voor Philips Hue van JUNG passen perfect in het JUNG portfolio. Zij zijn verkrijgbaar in uitvoeringen voor de JUNG  LS range en de A range.

JUNG is partner van Friends of Hue

Gezamenlijk met fabrikant van lichtbronnen Signify (voorheen Philips Lighting) ontwikkelen wij gecertificeerde componenten voor de slimme lampen van Philips Hue. De radiografische wandzenders van JUNG voor  Philips Hue werken volgens de ZigBee Standaard en zijn officiele partnerproducten van Philips Friends of Hue. Zij passen naadloos in het verlichtingssysteem van de fabrikant

Schakelaars en lampen koppelen – zo werkt het

Eenmaal ingesteld in de Philips Hue app, hebben de radiografische wandzenders van JUNG de zelfde functies voor de bediening als een smartphone of tablet.

Snel, eenvoudig en schoon geplaatst

De radiografische wandzenders van JUNG voor Philips Hue zijn een ideale aanvulling op het JUNG programma. Door de EnOcean-Technologie zonder batterijen zijn zij nagenoeg onderhoudsvrij. Dankzij het lijmpad of de draagring is de montage gemakkelijk een flexibel. Beide componenten worden meegeleverd.

Montage op gladde oppervlakken

De radiografische wandzenders zijn bijzonder handig om bestaande installaties uit te breiden. Met het meegeleverde lijmpad kunnen zij gewoon op gladde oppervlakken geplakt worden. Eenvoudig, snel en zonder enige moeite.

Montage op holle wand- en inbouwdozen

Voor de installatie op een inbouwdoos wordt de draagring onder de schakelaar vastgeschroefd. Daarna de zendmodule met raam en taster op de draagring klikken – de wandzender zit nu stevig vast.

Meer informatie vindt u in onderstaande brochure of in de online catalogus .

Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.