Nieuws

JUNG LB Management: verlichting en zonwering bedienen

Vanuit het Licht- & Jaloeziemangement is het JUNG LB Management ontstaan. Door de combinatie van verschillende basiselementen en universele afdekkingen biedt het nieuwe bouwstenensysteem voor nagenoeg iedere gewenste functie in verlichtings- en jaloeziesturing een oplossing.

Eenvoudige en snelle montage

De geringe inbouwdiepte van de basiselementen biedt meer ruimte voor de bedrading. Daarnaast is dankzij de geïntegreerde testknop een test mogelijk zonder afdekking, ook kunnen met de testknop verdere instellingen uitgevoerd worden. Dit zorgt voor een eenvoudigere en snelle montage.

Intuïtieve bediening

Met de stuurafdekkingen ‘Standaard’ en ‘Universeel’ worden, afhankelijk van het gekozen basiselement, verlichting of zonwering handmatig geregeld. De universele uitvoering heeft extra comfortfuncties zoals een vergrendelfunctie en een geheugenfunctie met twee schakeltijden.

Timer Standaard

De Timer Standaard, van een echt glazen front maakt automatische sturing van verlichting en zonwering bijzonder comfortabel. De standaard klokfuncties zijn begrijpelijk, de astrofunctie regelt verlichting en zonwering afhankelijk van zonsopkomt en zonsondergang.

Timer Universeel Bluetooth

De Timer Universeel Bluetooth is zowel handmatig te bedienen, als ook mobiel met een smartphone dankzij de Clever Config App. In de app vinden bediening en instellingen als tijdsturingen, nalooptijd en lichtsterkte plaats.

Met de automatische schakelaars wordt tevens een bewegingsafhankelijke verlichtingssturing mogelijk gemaakt.

Bedienen in JUNG design

De afdekkingen van het LB Management zijn beschikbaar in de JUNG designseries AS, A, CD en LS. Daardoor vallen zij niet alleen op door de intuïtieve bediening, maar ook door hun vorm, kleur en materiaal.

Draaidimmers

De Draaidimmers Standaard en Universeel werken volgens het fase-aan- of afsnijdprincipe. De universele uitvoering onderscheidt zich van de standaarduitvoering door zijn neven- toestelingang en zijn grotere toegestane vermogen.

De Power DALI potentiometer bedient licht-bronnen met DALI interface, inclusief kleur-temperatuur sturing (Tunable White)

In de online JUNG catalogus  vindt u alle producten van het LB Management.

eNet SMART HOME afdekkingen

Voor de basiselementen van het LB Management worden nieuwe eNet afdekkingen ontwikkeld, deze zijn eind 2019 gereed. Tot deze leverbaar zijn kunt u de bestaande basiselementen en eNet afdekkingen toepassen. Mocht uw klant pas in de toekomst eNet SMART HOME wensen, bevelen we u aan de nieuwe basiselementen te monteren geschikt voor de nieuwe eNet afdekkingen.

In onderstaande PDF vindt u meer informatie omtrent de eNet SMART HOME basiselementen en afdekkingen.

LB Management Werkboek & folder

Met het LB Management Werkboek heeft de vakman alle informatie over het systeem bij de hand. Van de (technische) informatie van de losse componenten via functies en toepassingsvoorbeelden tot aan concrete schakelschema’s.

In de LB Management folder vindt u compactere informatie over het systeem en een handig overzicht van welke LB Management producten de huidige vervangen. Deze folder is ook geschikt voor de particulier.

Mocht u vragen hebben kunt u natuurlijk altijd contact  met ons opnemen.