Nieuws

JUNG Smart Panel 8 - gewoon slim

Het JUNG KNX touchdisplay Smart Panel 8 is de oplossing voor visualisatie van uw KNX systeem – zonder extra server. Op een centrale plek aan de wand en decentraal met tablet of smartphone in het lokale netwerk: het JUNG Smart Panel 8 biedt vele mogelijkheden om uw KNX systeem intuïtief te bedienen.

Licht of donker

Verticaal of horizontaal

Geheel naar smaak of passend bij het interieur kan gekozen worden voor een lichte of een donkere layout en voor een verticale of horizontale montage in een diepe inbouwdoos (60 mm) of in reeds bestaande inbouwbehuizingen EBG 24 en SC 7 EBG. Het panel herkent de toenadering van uw hand en blijft tot die tijd in standby om onnodig stroomverbruik te voorkomen.

Mogelijkheden

Alles wat in de KNX installatie geïnstalleerd is kan met het panel bediend worden: van lichtsturing, temperatuurregeling, jaloezieën en rolluiken tot aan muziek en de bediening van scènes en tijdschema’s.

JUNG Smart Vision app

De Smart Vision app werkt niet alleen op het panel. Met de app voor tablet en smartphone wordt het KNX systeem gewoon vanaf de bank, vanuit de keuken of tuin bedient via het lokale netwerk. De app kenmerkt zich door zijn overzichtelijke vlakken en indeling voor eenvoudige bediening van het KNX systeem.

Meer informatie vindt u op de JUNG website of in onderstaande brochure:

U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.