Nieuws

EverBOX® Grip – mobiele verdeling volledig onder controle!

Bij MENNEKES is de intensieve dialoog met klanten de belangrijkste drijfveer voor innovaties en ontwikkelingen. Dat maakt het ons mogelijk, zeer individueel en flexibel op specifieke eisen in te gaan. Bovendien geeft het ons voortdurend een goede indruk van wat er in de verschillende industrieën aan oplossingen nodig is. Uit dergelijke inzichten ontstaan dan vaak ideeën, die ons aanzetten tot productinnovaties. Zo ontstond ook de nieuwe mobiele verdeler EverBOX® Grip!

De kenmerken in een overzicht

 1. Grote grepen
  Zijdelingse grepen bieden goede hanteringsmogelijkheden en werken gelijktijdig als bescherming voor de eigenlijke verdelerbehuizing.
 2. Beveiliging afgeschermd, maar goed bereikbaar
  Beveiliging onder transparante klapdeksel & gemakkelijk toegankelijke afzekeringen.
 3. Robuuste en slagvaste behuizing
  De eigenlijke PE-behuizing van de verdeler is uiterst robuust en biedt zeer goede bescherming voor de uitrusting – extra beveiligd door de grepen als buitenste stootbuffer.
 4. Grepen in twee kleuren leverbaar
  Alle EverBOX® Grip combinaties kunnen naar keuze met rode of zwarte grepen worden geleverd.
 5. Beschermingsgraad
  De EverBOX® Grip biedt de beschermingsgraad IP 44.
 6. Eenvoudige opslag
  Dankzij de grepen kunnen tot vier EverBOX® Grip verdelers op elkaar gestapeld worden.
 7. Contactdozen van bovenaf te bedienen
  De contactdozen zijn van boven af te bedienen en zijn bijzonder goed te bereiken door hun schuine positie.
 8. Aansluiting
  De EverBOX® Grip heeft een vaste kabel van twee meter.
 9. Afmetingen
  530 x 370 x 320 mm

Een verdeler voor alle gevallenAls idee op een werf geboren, ontwikkeld voor gebruik in de scheepsbouw, geproduceerd voor gebruik overal, waar de ruimte beperkt en de omstandigheden hard zijn – staat de EverBOX® Grip voor u klaar!

Hetzij in de ketelbouw, bij werkzaamheden aan en in buisleidingen, in tunnels of mijngangen, maar ook bij veeleisend buitengebruik – de EverBOX® Grip komt juist dan tot zijn recht, als het in de ware zin van het woord krap wordt. Ook wanneer voldoende plaats aanwezig is, zult u hun praktische, compacte vorm en hun stabiliteit op waarde weten te schatten: in de staalbouw, in de podiumtechniek, bij reddingswerkzaamheden bij brandweer of rampenbestrijding.

Meer informatie vindt u in deze brochure.

Kijk hier voor meer informatie en alle uitvoeringen .