IT-netwerken worden in een geglobaliseerde en geïndustrialiseerde wereld steeds belangrijker. Processen verlopen steeds meer digitaal. Het gevolg: automatisering en betere controle. Hierdoor groeit de behoefte aan netwerkcomponenten in de industrie. Machines moeten bijvoorbeeld verbonden zijn met intranet en internet; logistiek en webshops met het productieproces en CAD-systemen machines en klanten. MENNEKES biedt hiervoor oplossingen, die op beproefde wijze de energievoorziening en aanvullend ook de datavoorziening oplossen.

Industriële mediaverdeler
Als er een uitbreiding van het netwerk is gepland, is de media-verdeler van MENNEKES de perfecte oplossing. De mediaverdeler is individueel uit te rusten met reguliere actieve netwerkcomponenten en keystones. De kunststof behuizing is ideaal voor de inbouw van draadloze componenten en beschermt de ingebouwde componenten tegen stof, vocht en andere invloeden uit de omgeving.

 

Cepex datacontactdozen
Veelzijdig inzetbaar en betrouwbaar: onze Cepex datacontactdozen. Deze zijn zeer geschikt voor serverruimtes, magazijnen of laboratoria, maar ook voor luchthavens en productielijnen. Aansluiting met reguliere patchkabels. Te combineren met Cepex CEE- en SCHUKO® contactdozen, opbouw, inbouw of in (wand-)kanalen: deze passen altijd.

Compacte netwerkverdeler en netwerkbehuizing
MENNEKES biedt ook enkele compacte netwerkverdelers en netwerkbehuizingen.

 

Alle productgroepen van MENNEKES