In meer dan 75 jaar heeft MENNEKES zich voortdurend als leidende specialist voor industriële contactmaterialen ontwikkeld. Consequente afstemming op de wensen van de installateur / gebruiker en een op vertrouwen gebaseerde dialoog met haar handelspartners, de elektrotechnische groothandel, zijn de basis
voor het succes van de onderneming in Duitsland, Nederland en vele andere landen.

MENNEKES heeft de geschiedenis van het industrieel contactmateriaal meegeschreven. Wat ooit met een enkele metalen contactsteker begon, is uitgegroeid tot een assortiment van meer dan 5.000 catalogusartikelen en evenzoveel klantspecifieke combinaties. Ook is MENNEKES vanaf het begin betrokken bij het ontwikkelen van contactmateriaal voor het laden van elektrische auto’s. Het laadcontactmateriaal Type 2, ontwikkeld door MENNEKES, is gekozen tot de universele standaard voor heel Europa.

Momenteel is MENNEKES marktleider in CEE contactmateriaal in Europa met vertegenwoordigingen en enkele dochterondernemingen wereldwijd. Middels deelnames en joint-ventures is zij actief in Brazilië, China, Singapore, India, Zuid-Afrika en de USA. De samensmelting van ervaring en moderne technologie heeft MENNEKES gemaakt tot wat het nu is: de wereldwijde specialist voor contactmateriaal van 16 A t/m 400A.

Maak in onderstaande video kennis met MENNEKES: