Nieuws

Wat een weekje! Bedankt!

Deze week was het erg gezellig en druk bij de 125 jaar Oosterberg Jubileumtour in Leeuwarden, Groningen en Emmen. Op naar volgende week in Almelo, Zwolle en Ede. Wij hebben er zin in, tot dan!

 

Ook zijn we met 20 personen te gast bij JUNG in Duitsland voor een KNX training die dieper ingaat op het programmeren van de KNX installatie, de noviteiten op dit gebied en waar we een rondleiding hebben verzorgd door de indrukwekkende JUNG fabriek.

 

 

Dan waren er natuurlijk nog de laatste edities van de Rexel Aspergedagen, in Taets Zaandam en gisteravond in Hotel Akersloot. Hier mochten we, met de JUNG Smart Control SC5, de Rexel Innovatie dagprijs voor de 5de avond in ontvangst nemen. Hiermee zijn we winnaar geworden van de Rexel Innovatie Jaarprijs!

JUNG Smart Control SC5
De Smart-Control 5 is de nieuwste toevoeging aan het Smart-Control progamma. Dankzij het slanke, compacte ontwerp is de SC5 geschikt voor montage in de standaard inbouwdoos. De SC5 wordt bediend via het touchscreen met hoge resolutie en is bedoeld voor het bedienen van KNX, eNet SMART HOME en Siedle deurcommunicatie.

Meer informatie over de SC5 vindt u hier.