Nieuws

Nieuwe Schuch ledarmaturen DUEVO voor hallen

Met de 35% hogere maximale lichtstroom tot 81.000 lumen en een 20% hogere efficiëntie tot 164 lm/W biedt de nieuwe generatie van DUEVO MID ledarmaturen nu een hoogefficiënte en volwaardige 1:1 vervanger van de conventionele reflectorarmaturen voor de verlichting van industriële hallen van HME 250 W tot HME 1000 W, dan wel HIT 400 W.

Thermomanagement

Indrukwekkend is ook de levensduur van ten minste 100.000 uur (L70) bij maximale omgevingstemperatuur van +40°C tot + 60°C, in speciale uitvoering ook tot +70°C.

Dit is een overtuigend bewijs voor het uitstekende thermomanagement van de DUEVO MID constructie.

Vele varianten

Er is een grote keuzemogelijkheid aan optieken, lichtkleuren, extra functies (zoals DIMD, DIMC, vermogensreductie, etc.), bijzondere uitvoeringen (zoals gesatineerd glas, Plug & Play uitvoeringen, balvast) en speciale uitvoeringen voor bepaalde toepassingsgebieden (zoals lage – of hoge temperaturen, levensmiddelenindustrie, ruimtes met verhoogd brandgevaar) en er zijn verschillende montagetoebehoren.

Met hun unieke vormgeving en de gedegen Schuch kwaliteit zijn de nieuwe DUEVO MID en de DEUVO XL MID armaturen de ideale oplossingen voor al uw halverlichting.

Bekijk hier alle uitvoeringen van de Schuch DUEVO familie.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop.