Nieuws

Meyer introduceert nieuwe schijnwerperserie

Monospot is de nieuwe schijnwerperserie van Meyer. De serie is innovatief op technologisch vlak en qua design. De serie bestaat uit vier verschillende groottes met verschillende wattages. Alle vier de varianten zijn zowel leverbaar met een montagebeugel als met paalbevestiging, verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen en eventueel dimbaar met DALI of DMX.

Design
Het puristische design en zijn compacte afmetingen zorgen ervoor dat de Monospot feilloos en discreet binnen elke architectonische omgeving wordt opgenomen. De behuizing van de Monospot is vrij van uitsteeksels  waardoor vuil en stof geen kans krijgen zich op te hopen.

Lichtdistributie
De Monospot is verkrijgbaar met veel verschillende soorten lichtverdelingen. Naast de standaard lichtverdelingen is er bijv. de Street Optic variant waardoor de Monospot ook ingezet kan worden als straatverlichting op plekken waar de verlichting niet alleen functioneel maar ook mooi moet zijn.

De Monospot is ook verkrijgbaar als Vario variant. Bij deze variant is het mogelijk om van buitenaf de stralingshoek aan te passen terwijl de schijnwerper is ingeschakeld. Deze manier van instellen maakt het armatuur erg flexibel, wat handig is in het geval van het aanlichten van bijvoorbeeld landschappen.

Meer informatie en alle varianten vindt u hier .