Nieuws

Nieuwe collega: projectmanager architecten

Voor de afdeling projecten hebben wij, naast onze collega Martijn van Rijssel, een nieuwe projectmanager architecten aangetrokken. Jørgen introduceert zichzelf.

Mijn naam is Jørgen Smits, ik ben 50 jaar. Op 7 januari ben ik begonnen bij Hateha als projectmanager architecten JUNG. De architecten-omgeving en de specifieke vragen en wensen zijn mij niet onbekend door mijn ervaring in de residentiële markt als projectmanager. Mijn werkzaamheden zullen bestaan uit het adviseren en informeren van de (interieur)architect over de mogelijkheden met het JUNG assortiment. Daarnaast kunnen residentiële architecten met vragen of voor een advies op het gebied van gebouw- automatisering ook bij mij terecht.

Na ruim 15 jaar gewerkt te hebben in de residentiële markt en consumenten en architecten te hebben geadviseerd, kreeg ik de kans voor deze nieuwe uitdaging. Ik hoop met mijn ervaring en kennis mee te kunnen bouwen aan het uitbreiden van de relatie en het succes tussen Hateha/JUNG en de architecten.

Ik ben woonachtig in Naarden en ben getrouwd en heb twee kinderen 20 en 24 jaar. De jongste is nog  thuis woonachtig. Sinds 9 maanden hebben wij ons gezin uitgebreid met een Franse Bulldog. In mijn vrije tijd sport ik graag en houd ik mij bezig met de nodige doe-het- zelf projecten.

Indien u een residentieel of commercieel project heeft en u een advies op maat wilt, neem dan contact met mij op via j.smits@hateha.nl of bel mij op: 06-11690960.