Nieuws

MENNEKES AMTRON®: voor iedereen, nu en later

Vanaf 2030 moeten alle nieuw verkochte auto’s elektrisch zijn, dit betekent dat de vraag naar laadmogelijkheden zal stijgen. Naast de stijgende vraag naar openbare laadpunten zal een berijder van een volledig elektrische auto of thuis of bij zijn werk een vaste oplaadplek willen hebben. Met MENNEKES AMTRON® bent u altijd op de toekomst voorbereid. Nu met de verlaagde prijzen voor iedereen bereikbaar.

3-fase AMTRON® ook als 1-fase lader

Alle 3-fase AMTRON® wandladers kunnen indien nodig ook als 1-fase lader worden ingesteld. U installeert één keer 3-fase, uw klant kan 1-fase laden en is eventueel voorbereid op een auto die 3-fase geladen moet worden. Hiermee heeft u (en uw klant) dus een toekomstbestendige oplossing in huis.

Met de Premium uitvoeringen klaar voor de toekomst

Is er slechts één of zijn er slechts enkele wandladers bij uw klant gewenst? Bij de AMTRON® Premium en Xtra kan via de smartphone app de ingebouwde kWh-meter op afstand worden afgelezen. Zo geeft de app niet alleen informatie over de bedrijfsstand maar kan ook snel en eenvoudig een overzicht van de laadkosten worden gedraaid. Handig voor bijvoorbeeld vertegenwoordigers die thuis hun bedrijfsauto laden. De nieuwe Premium wandladers hebben de mogelijkheid tot autorisatie met RFID-kaarten, waardoor lokaal en zonder abonnement het stroomverbruik per gebruiker geregistreerd kan worden.

Eenvoudig uitbreidbaar

Mochten er later toch meer laders nodig zijn in de installatie, bijvoorbeeld door een uitbreiding van het elektrische wagenpark, kunnen met de MENNEKES eMobility Gateway maximaal 16 AMTRON® Premium laders in een eigen veilig netwerk worden opgenomen. Op deze manier kan lokaal lastmanagement gevoerd worden en het stroomverbruik per gebruiker geregistreerd worden, zonder abonnementskosten.

Met de AMTRON® Premium laders van MENNEKES is uw klant (en bent u) altijd op de toekomst voorbereid, of het nu gaat om veranderingen in het soort wagenpark of de grootte van het wagenpark.

Nu voor iedereen bereikbaar

Recentelijk zijn de adviesprijzen van MENNEKES AMTRON® verbeterd, waardoor AMTRON® nu voor iedereen bereikbaar is. In het vernieuwde AMTRON® keuzeoverzicht  vindt u naast de verlaagde prijzen ook snel de juiste AMTRON® voor elke situatie.

Voor de juiste laadoplossing kijkt u ook op: www.chargeupyourday.nl .