Nieuws

AMTRON® Compact: de thuislader van MENNEKES

De AMTRON® Compact is de nieuwe oplossing voor MENNEKES eMobility met een zeer voordelige prijs van bruto €595, in het bekroonde AMTRON® design.

Speciaal voor de particulier

Compact, perfect voor dagelijks gebruik en compatibel met alle nieuwe voertuigen. De AMTRON® Compact lader is, met een laadvermogen van 3,7 kW (1-fase) tot 11 kW (3-fase), speciaal afgestemd op particulier gebruik en is bijzonder voordelig geprijsd.

Eenvoudig laden

Door de compacte vorm is deze AMTRON® het perfecte laadpunt, ook als er weinig ruimte is. De kabel van vijf meter is vast aangesloten en heeft een Type 2 stekker, waarmee hij geschikt is voor nagenoeg alle elektrische voertuigen die in Europa beschikbaar zijn. Gewoon stekker insteken en laden maar. Autorisatie is niet nodig.

Veilig

De AMTRON® Compact is ontworpen met het oog op een lange levensduur, betrouwbaar functioneren en veiligheid. De beschermingsgraad IP 54 maakt ook installatie buiten mogelijk. Met de AMTRON® Compact is het niet nodig een speciale EV aardlekschakelaar toe te passen.

Eenvoudige montage

De voedingskabel zit van onder, boven of achter. Het meegeleverde sjabloon met boorgaten en waterpas maken de montage heel gemakkelijk.