Nieuws

eNet SMART HOME ontwikkelt door!

De ontwikkelingen staan niet stil bij eNet SMART HOME. Om het gebruik van eNet SMART HOME extra toegevoegde waarde te bieden wordt het systeem in zijn functionaliteit consequent uitgebouwd. Onlangs zijn de bedrijven Häfele en Siedle toegevoegd aan de alliantie. Häfele biedt oplossingen voor het integreren van meubels in netwerken, Siedle is één van de marktleiders in deurcommunicatie en produceert producten die perfect passen in het slimme huis.

Daarnaast zijn er nog enkele andere ontwikkelingen:

Nieuwe, krachtigere eNet server (artikelnr. ENET-SERVER):
– Vanaf heden worden deze hardware matig ge-update eNet servers uit geleverd. Een aantal verbeterde punten zijn onder andere de processor en de netwerkkaart waardoor de server sneller opstart, de netwerkverbinding nog stabieler is en hij nog beter voorbereid is op toekomstige ontwikkelingen.

– De software, het uiterlijk, de prijs en het artikelnr. blijven ongewijzigd. Het versienummer van de software blijft dan ook op v2.0. De hardware versie zal op het typeplaatje aangepast worden van v2.0 naar v2.0-2.

Nieuwe eNet SMART HOME-app voor Android (v2.0.1)  en iOS (v2.0.2):
– Sinds 26 april is er voor beide platformen een nieuwe app-versie (v2.0.1) beschikbaar die bij bestaande gebruikers reeds automatisch ge-update is.

– Nieuwe functies in de app zijn:
o Geïntegreerd gebruikersbeheer
o Ondersteuning van puls bediening
o Weergave van de eerst volgende schakeltijd van een astro-functie in timers
o Acties in automatisering kunnen direct worden bewerkt
o Sorteerbare scènes onder “Mijn huis”
o Verbetering van de feedback van de actorstatus
o Uitgebreide symbolen voor gekozen tasters in als-dan-regels
o Keuze uit nieuwe symbolen bij het maken van een scenario
o Spaans en Noors zijn als beschikbare talen toegevoegd
o Ondersteuning van de app. op JUNG Smart Control 5“ en 7” touchscreens

– Sinds 25 mei is er voor iOS een nieuwe app-versie (v2.0.2) beschikbaar die bij bestaande gebruikers reeds automatisch ge-update is. Het in sommige gevallen vastlopen van de app is hiermee verholpen.

Tado ° Professionele producten (gedeeltelijk) beschikbaar:
– Tado ° producten kunnen vanaf heden al gebruikt worden als een oplossing voor een op zichzelf staande temperatuurregeling. Met de in december beschikbaar komende eNet server update (v2.1) komt deze bediening ook in eNet beschikbaar. Het is dan mogelijk om de Tado ° producten vanuit de eNet app direct te bedienen.

– De volgende producten zijn nu verkrijgbaar bij JUNG
o IB01-TP-DE-03 tado ° Internet Bridge Professional
o ST01-TP-DE-03 tado ° Slimme Thermostaat Professional
o EK01-TP-DE-03 tado ° ExtensieKit Professional

De Tado ° slimme radiatorknop professional is op dit moment nog niet beschikbaar. Hier worden vanuit tado ° nog een aantal kwaliteitsverbeteringen doorgevoerd voordat deze wordt vrijgegeven. De verwachte leverdatum is op dit moment nog niet bekend. De standaard versie van deze slimme radiatorknop is via de verschillende consumenten kanalen al wel beschikbaar.
– SRT01H-TP-DE-03 tado ° Slimme Radiatorknop Professional