Nieuws en Noviteiten overzicht


Ons magazijn nu verlicht met Schuch Triano’s
Schuch
Het Hateha-magazijn in Hazerswoude-Rijndijk bestaat uit 2 hoge hallen. We hadden hier conventionele armaturen met gasontladingslampen (HQL, 250 Watt) hangen. Deze waren aan vervanging toe. Ze bevatten namelijk verouderde lichtbronnen… meer »
JUNG in RTL4 programma
Jung
JUNG is partner van het RTL4 programma Van Woonvilla Naar Droomvilla. In dit inspirerende woonprogramma neemt toparchtitect Bertram Terpstra de kijker mee in de wereld van design, architectuur en interieur.… meer »
Gewijzigde openingstijden van Hateha rondom de aankomende feestdagen
Hateha
In verband met de feestdagen is Hateha gesloten van zaterdag 23 december 2017 tot en met maandag 1 januari 2018. In verband met de jaarlijkse inventarisatie van onze voorraad leveren… meer »
Doepke EV-aardlekschakelaar voldoet aan nieuwe norm elektromobiliteit: IEC 61851-1 ed 3
Doepke
Als u de berichtgevingen uit de automobiel industrie heeft gevolgd, mag duidelijk zijn dat de volledig elektrische auto definitief zijn intrede zal doen en voorlopig zal blijven. Volop reden dus… meer »
De nieuwe JUNG catalogus, de NL24 is uit!
Jung
Met veel genoegen presenteren wij u de nieuwe JUNG catalogus NL 24. Alle nieuwe producten zijn hierin opgenomen, zodat u deze catalogus kunt gebruiken als naslagwerk, naast de online catalogus.… meer »
JUNG eNet SMART HOME consumentencampagne gestart!
Jung
Sinds vorige week zijn we gestart om eNet SMART HOME breed onder de aandacht van consumenten te brengen. De aftrap was vorige week op de VT Wonen & Design beurs.… meer »
Met MENNEKES AMTRON® voorbereid op de toekomst!
Mennekes
MENNEKES eMobility is actief met haar producten in de weer, hetgeen heeft geleid tot meerdere aanpassingen in het assortiment. Er zijn diverse producten uitgegaan en nieuwe bijgekomen. Hiermee zijn de… meer »
Doepke Dasy: efficiënt verlichten met de schemerschakelaar
Doepke
De Doepke Dasy is een schemerschakelaar voor wand- en mastmontage. Het schakelmoment richt zich op de lichtsterkte, zodat ook in de verschillende seizoenen bij de juiste schemerwaarde wordt aan- en… meer »
Oktober in het teken van brandpreventie
BRK-FireAngel
Deze maand staat ook dit jaar in het teken van brandpreventie. De Landelijke Brandpreventieweken is een initiatief van De Brandweer en de Nederlandse Brandwondenstichting. Het thema dit jaar is ‘Hé… meer »
JUNG eNet wordt eNet SMART HOME
Jung
Twee werelden, één systeem:  eNet SMART HOME is ontstaan uit het bekende radiografische systeem eNet. Maar het is meer dan een nieuw systeem voor een Smart Home. Het is een… meer »
Bezoekt u ons op Elektro 2017?
Hateha
ELEKTRO 2017 is hét nieuwe spraakmakende event binnen de elektrotechniek. Er is veel te zien, te doen en te beleven in de Beursfabriek Nieuwegein op 26, 27 en 28 september.… meer »
MENNEKES zet een nieuwe standaard met X-CONTACT: meer contact, minder kracht
Mennekes
Bij contactmateriaal zijn de contactbussen bepalend voor de kwaliteit van de verbinding. Daarbij is het zaak om een betrouwbare verbinding zoveel mogelijk met een eenvoudig gebruik in balans te brengen.… meer »
Maak een woning nog veiliger met FireAngel melders
BRK-FireAngel
FireAngel heeft de afgelopen jaren nieuwe producten geïntroduceerd. Momenteel biedt zij een compleet pakket aan bestaande uit rook-, hitte- en koolmonoxidemelders, zowel batterij gevoed als 230 Volt. De melders zijn… meer »
Hateha bouwaansluitkasten aangepast aan eisen Netbeheer Nederland
Hateha
Naar aanleiding van het nieuwe eisenpakket van Netbeheer Nederland is de norm NEN-61439-1/4 / NEN-1010 aangepast. Wat er verandert voor bouwkasten vindt u in de brochure van Netbeheer Nederland. Hateha… meer »
JUNG introduceert nieuw dimtalent
Jung
Toekomstgericht en energiebesparend dimmen kan zo eenvoudig zijn – met de nieuwe, universele led draaidimmer van JUNG, voor alle gangbare soorten verlichting: de 224LEDUDD. Intuïtief en comfortabel te bedienen. Met… meer »
Toe aan een nieuwe uitdaging?
Hateha
Wij zijn per direct op zoek naar een full time architectenbezoeker (m/v) Architectenbezoeker m/v (FULL TIME) Functiebeschrijving: Ter uitbreiding van onze buitendienst zoeken wij een architectenbezoeker die het schakelmateriaal van… meer »
Snel installeren voor woningbouw en utiliteit
Jung
JUNG Stekerbaar is dé voorgefabriceerde oplossing voor eenvoudige, snelle en schone installatie in meubels of in holle wand systemen. Ideaal voor hotels of openbare gebouwen, waar tijd- en kosten besparen… meer »
Meyer heeft nu brede range aan led-grondinbouwspots
Meyer
Meyer breidt haar range aan led-grondinbouwspots uit. Zij heeft nu een complete serie met verschillende diameters, van 135 tot en met 280 mm. Daarnaast biedt zij deze led-armaturen in verschillende… meer »
Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.