Light&Building 2018 in Frankfurt

In Frankfurt am Main opent op zondag 18 maart 2018 ’s werelds grootste vakbeurs voor licht- en gebouwtechniek, Light + Building haar deuren. Meer dan 2.600 exposanten presenteren hier hun noviteiten aan meer dan 215.000 bezoekers.

Zondag tot en met donderdag is de beurs geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur, vrijdag kunt u de beurs tot 17:00 uur bezoeken.

De door ons vertegenwoordigde fabrieken tonen daar hun noviteiten en wij zijn met onze medewerkers aanwezig om u te ontvangen en te informeren.

De betreffende standnummers zijn:
• Albrecht Jung: Hal 11.1 Stand B56/72/A60
• Doepke: Hal 8.0 Stand C51
• Mennekes: Hal 8.0 Stand F80
• Willy Meyer: Hal 3.0 Stand B21
• Adolf Schuch: Hal 3.1 Stand D81

Tijdens de beurs is er in alle hallen waar onze fabrieken staan, 3, 8 en 11 een buitendienst-medewerker van Hateha aanwezig. Bij de infobalie van de genoemde stands kunnen ze u met hen in contact brengen.

De agenda’s van de medewerkers van de fabrieken lopen snel vol. Om de teleurstelling te voorkomen dat de persoon die u graag wilt spreken tijdens uw bezoek niet beschikbaar is, verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken. Neemt u hiervoor contact op met .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Indien gewenst, kunnen wij u een vouchercode voor een toegangsbewijs toesturen. Op de website van Light+Building kunt u de code activeren voor een gratis entreekaart. De code kunt u aanvragen door een mail te sturen aan .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Wij hopen u in Frankfurt te mogen ontmoeten en wensen u op voorhand reeds een succesvol beursbezoek.

Ben jij onze nieuwe X of Y ?

Wij zoeken per direct een:

Technisch Adviseur Industrie en Adviesbureaus m/v (fulltime)

Functiebeschrijving:
De functie van Technisch Adviseur Industrie houdt in dat je zelf contact legt met potentiële industriële klanten en adviesbureaus, hier introduceer je onze organisatie en de technische oplossingen die wij met diverse fabricaten kunnen bieden. Dit doe je zonder de reeds bestaande relaties te verwaarlozen. Het technisch advies kun je uitwerken in een commercieel advies. Op zelfstandige wijze draag je nieuwe projecten aan en begeleidt deze tot en met de order.

Taken en verantwoordelijkheden:
• Na een inwerkperiode, waarin je een productopleiding krijgt in met name de fabricaten Doepke, Mennekes en Schuch, ben je in staat om zelfstandig potentiële industriële klanten te benaderen en te bezoeken met inhoudelijke informatie.
• Je beheert je netwerk en follow-up van je activiteiten in ons CRM systeem.
• Je bent verantwoordelijk voor een goede vulling van je agenda bij bestaande relaties en prospects, bij de doelgroepen industrie, adviesbureau en industriële installateur.
• Nauwe samenwerking met de marketing- en verkoopafdelingen.
• Deelname aan vakbeurzen.

Wij zoeken:
De ideale kandidaat om ons team te komen versterken:
• Heeft een opleiding in de Elektrotechniek met een HBO werk- en denkniveau.
• Heeft gevoel voor commercie.
• Kan zelfstandig en gedisciplineerd werken en bij klanten binnenkomen.
• Is een sterke persoonlijkheid, die met enthousiasme anderen weet te overtuigen.
• Beheerst naast de Nederlandse de Duitse en/of Engelse taal.
• Heeft rijbewijs B.

Wie zijn wij:
Hateha is een familiebedrijf met 40 medewerkers. Wij zijn actief als agent/importeur van elektrotechnische installatiemateriaal. Exclusief op de Nederlandse markt vertegenwoordigen wij o.a. de fabrieken MENNEKES, fabrikant van industrieel contactmateriaal, DOEPKE, fabrikant van o.a. aardlekschakelaars en automaten en SCHUCH, fabrikant van verlichtingsarmaturen.

Wat bieden wij:
• Een leuke, veelzijdige baan met ruimte voor eigen initiatief.
• Een gedegen producttraining die deels bij de fabrieken in Duitsland plaats zal vinden.
• Een prima salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Voldoende marketing-ondersteuning vanuit de eigen organisatie en vanuit de fabriek.
• Een bedrijfsauto.

Interesse?
Zin om de uitdaging aan te gaan? Reageren kan door je CV en motivatie te sturen aan Hateha B.V. t.a.v. de heer J.P. Arentsen, Postbus 111, 2394 ZG Hazerswoude-Rijndijk of per e-mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Bezoekt u ons op Elektro 2017?

ELEKTRO 2017 is hét nieuwe spraakmakende event binnen de elektrotechniek. Er is veel te zien, te doen en te beleven in de Beursfabriek Nieuwegein op 26, 27 en 28 september. Met onder andere de Henk & Fred Experience Escaperoom, het H&F Vestzaktheater en optredens van Edsilia Robley, Ali B en John de Bever wordt elektrotechniek op een ludieke, hippe en verrassende manier tot leven gebracht. Namens Hateha vindt u, verdeelt over twee stands, een overzicht van de laatste noviteiten en ontwikkelingen van onze fabrieken.

Stand met woningbouw-oplossingen
Op stand 155 vindt u onder andere de JUNG noviteiten eNet SMART HOME, de nieuwe led oriëntatieverlichting en de universele led dimmers. Van FireAngel laten we zien hoe u uw klanten kunt voorbereiden op de toekomst met rook- en hittemelders.

Stand met industriële oplossingen
Op stand 158 ziet u hoe breed de Schuch-armaturen inzetbaar zijn. Verder kunt u dé innovatie van MENNEKES hier zelf uitproberen: X-CONTACT. Dit is de door MENNEKES ontwikkelde nieuwe generatie contactbussen. Ook ontbreekt de AMTRON Wandlader hier niet, welke samen met de Doepke aardlekschakelaar Type EV ingezet kan worden.

U komt toch ook?
Meer informatie, waaronder het volledige programma, vindt u op de ELEKTRO 2017 website.
U wilt dit vernieuwende evenement toch niet missen? Meld u dan gratis aan!

We zien u graag op 26 t/m 28 september in Nieuwegein.

Hateha bouwaansluitkasten aangepast aan eisen Netbeheer Nederland


Naar aanleiding van het nieuwe eisenpakket van Netbeheer Nederland is de norm NEN-61439-1/4 / NEN-1010 aangepast.
Wat er verandert voor bouwkasten vindt u in de brochure van Netbeheer Nederland.

Hateha bouwaansluitkasten aangepast
Wij hebben onze bouwaansluitkasten aangepast om aan deze eisen te voldoen. De wijzigingen zijn van kracht op de volgende uitvoeringen: B40-021, B40-030, B63-121-2 en B63-130-2.

Wat wijzigt er in bouwaansluitkasten?
De ruimte die de netbeheerder gebruikt is nu helemaal leeg en de afmetingen voldoen aan de gestelde minimale eisen van ruimte die de netbeheerder nodig heeft om zowel een verticale als horizontale opstelling te maken. De afzonderlijke compartimenten zijn gescheiden door een watervaste multiplex montageplaat in plaats van het voorheen gebruikte MDF. De hoofdschakelaar is verplaatst van buiten op de kast naar er binnen in.

De specifieke productinformatie van de bouwaansluitkasten vindt u in deze documentatie.

De laatste prijswinnaars zijn bekend

Om het jaar feestelijk af te sluiten, en niet alleen voor u maar met uw collega’s had u tot en met einde van het jaar de tijd om foto’s “samen met uw collega’s” op te sturen. We hebben leuke, ludieke en creatieve foto’s ontvangen. We willen iedereen heel hartelijk danken voor hun inzending.

En de winnaars zijn:


1e prijs:

Rehorst Elektrotechniek B.V.


2e prijzen:

Velux Elektrotechniek B.V.

Hador Elektrotechniek B.V.


3e prijs:
itsme B.V. Venlo
Rexel Nederland HK
ITN Installatie Techniek Niewenhuijse B.V.
Piet Kennis Elektro-speciaalzaak
Rexel Nederland BV Eindhoven
Welvaarts Elektro BV
Oosterberg B.V. Kerkrade
Rexel Nederland BV Groningen
Oosterberg B.V. Zutphen
Attema B.V.
Jacobs Engineering
Vicoma B.V. Ontwerp- en Adviesbureau
Solar Nederland BV, Hoofdkantoor Alkmaar
Van der Laan Electrotechniek BV
Electro 2000 installatietechniek BV
Rexel Nederland BV Nieuwegein
Van den Pol Elektrotechniek B.V.
Technische Unie Binckhorst B.V.
Rexel Nederland BV Rijswijk
Oosterberg B.V. Den Haag
Hoffman Elektro BV
Van Wijngaarden Elektrotechniek BV
Hador Elektrotechniek B.V.
Rexel Nederland BV Capelle aan den IJssel
Technische Unie Capelle B.V.

Prijswinnaars ‘u, samen met ons’ bekend

Uit de vele en ook verschillende inzendingen die we hebben ontvangen, van november tot half december, zijn de onderstaande winnaars gekozen. We willen iedereen natuurlijk heel hartelijk danken voor het inzenden van de leuke foto’s van u samen met ons.

En de winnaars zijn:1e prijs:

Dhr. N. Hermans - Guts Installatietechniek

2e prijs:
Dhr. W. Baijens - Piet Kennis Electro
Dhr. D. Smit - HIG Building Solutions

3e prijs:
Dhr. A. Bergwerff - Adelo Elektrotechniek
Dhr. E. Bruins - Solar Hengelo
Dhr. W. en P. Anholts - Randstad B.V. Elektrotechniek
Dhr. P. Vertuin - Homma Elektrotechniek b.v.
Dhr. M. van Loon - Van Egmond Barendrecht
Dhr. P. Appel - Schuurman Groothandel
Dhr. H - E.T.B. Cas Sombroek B.V.
Dhr. R. Vos - Rexel Nederland BV Rijswijk
Dhr. M. Oost - Piet Brouwer Elektrotechniek
Dhr. L. Groeneveld - Rexel Nederland BV Doetinchem

Alle winnaars zijn benaderd of hebben de prijs al in ontvangst mogen nemen. We wensen iedereen natuurlijk heel veel plezier met de SONOS PLAY:5, Sony Playstation en Winmau dartset.

Allerlaatste kans op jubileumcadeaus!
We geven nog één maal een aantal prachtige prijzen weg. Als u dit jaar nog een groepsfoto met uw collega’s upload, maakt u hier kans op! Ga dus snel naar http://www.hateha50jaar.nl en upload uw groepsfoto uiterlijk 31 december a.s.

De nieuwe editie van Konnekties is uit!

In ons nieuwsblad Konnekties staat deze keer een review van de renovatie van het voormalige kantoorpand van Eyeworks, dat is omgebouwd tot hoofdkantoor voor boekingskantoor David Lewis in Amsterdam. Leuke samenwerking met Dirk Botermans, met ons systeem voor radiografische afstandbediening JUNG eNet. De afdekkingen zijn uitgevoerd in LS 990 alpine wit.
Download nu hier de nieuwe Konnekties

Ook is dit de laatste editie van ons jubileumjaar. We geven nog één keer mooie prijzen weg. Bent u in december nog met al uw collega’s bij elkaar? U maakt met een groepsfoto kans op fantastische cadeaus, die we graag aan u weggeven ter ere van ons 50-jarig jubileum. Kijk hiervoor snel op http://www.hateha50jaar.nl.

 

50-jarige jubileum onder de aandacht in Henk en Fred, december 2016

Hans Arentsen en Hateha ‘in de spotlights’
Henk en Fred spraken met Hans Arentsen, wiens vader het bedrijf in 1966 startte op de bovenkamer van een Leidse rijtjeswoning. Er is enorm veel veranderd sindsdien. Hans Arentsen kijkt terug en blikt vooruit. “Kennis is belangrijker dan ooit.”

Lees hier het hele artikel.

Jubileumprijzen ronde 3 zijn binnen. We geven ze graag weg aan u!

In december maakt u maar liefst twee maal kans op fantastische prijzen. Voor ‘samen met ons’ komen de inzendingen al binnen, deze vindt u op onze jubileumwebsite. Ook ú maakt nog kans op fantastische prijzen, waaronder de SONOS PLAY:5, de nieuwe Sony Playstation of professionele Winmau dartset. Zoals u ziet staan de prijzen al klaar! Wat moet u hiervoor doen: plaats een foto van ‘u, samen met ons’ uiterlijk 15 december a.s. op onze jubileumwebsite.

December is feestmaand en graag dragen wij hieraan bij! Om ons jubileumjaar knallend af te sluiten, doen we in de feestmaand december nog een laatste ronde, met als extra thema ‘samen met uw collega’s’. Heeft u al een leuke foto van u samen met uw collega’s? Of heeft u nog een kerstborrel, -lunch of –diner in het vooruitschiet? Dan is dat de uitgelezen kans om een foto te maken en hiermee kans te maken op de volgende prijzen. Hiervoor upload u uw foto’s met uw collega’s op uiterlijk 31 december a.s.

Alle winnaars ‘samen met onze producten’ hebben hun prijs in ontvangst genomen

In september en oktober heeft u met uw foto’s laten zien dat u met onze producten werkt, deze bij u op voorraad liggen of u onze producten ergens anders tegenkwam (op beurzen of bij onze fabrieken). Hier zaten veel verschillende, originele en leuke foto’s tussen. Van deze periode zijn de 13 prijswinnaars reeds bekend gemaakt. U vindt een overzicht van de winnaars op onze jubileumsite. Heeft u deze ronde geen prijs gewonnen? Niet getreurd, want u heeft nog twee kansen om mee te doen!

U ‘samen met ons’

De derde periode van onze jubileumactie staat in het teken van ‘u, samen met ons’. Dus waar komt ú ons bedrijf, onze mensen of ons logo tegen? U maakt hierbij ook weer kans op fantastische prijzen als u uw foto op uiterlijk 15 december a.s. upload!


U ‘samen met uw collega’s

Om ons jubileumjaar knallend af te sluiten, doen we in december nog een extra ronde. Met foto’s van u ‘samen met uw collega’s’ maakt u kans op de allerlaatste prijzen van dit jaar waar u ook samen met uw collega’s van kunt genieten. Hiervoor upload u uw foto’s met uw collega’s op uiterlijk 31 december a.s. - heeft u een leuke foto dan kunt u dit nu ook al doen.

Dus ga naar www.hateha50jaar.nl en upload uw foto!

Jubileumactie

We hebben de eerste periode met thema ‘vier de vakantie’ afgesloten voor onze jubileumactie. We willen natuurlijk iedereen die een foto heeft ingestuurd heel hartelijk bedanken. We gaan ons nu buigen over de inzendingen en maken de prijswinnaars uiterlijk 9 september a.s. bekend. De inzendingen vindt u op onze speciale jubileumwebsite.

Nieuwe kansen nieuwe prijzen: jubileumactie start nu met thema ‘samen met onze producten’
Door het afsluiten van de vorige periode, starten we ook gelijk met een nieuw thema: ‘samen met onze producten’. Als u een foto upload waar u met onze producten op staat, maakt u in september en oktober weer kans op fantastische prijzen. Dit kan zijn op een project, in een magazijn of bij uw thuis.

Doe mee en maak kans op nog meer fantastische prijzen!
Upload uw foto met onze producten uiterlijk 16 oktober a.s. en maak kans op één van de volgende prijzen:

Het feest loopt heel 2016 door
In november en december hebben we als thema ‘samen met ons’. Komt u ons ergens tegen – dit kan in de breedste zin van het woord: onze mensen, onze naam, ergens onderweg, op beurzen? Maak dan ook alvast een foto en upload deze ook – let op dat u onder foto insturen eerst op de button rechtsonder klikt.

Ga nu naar de website www.hateha50jaar.nl en upload uw foto!

Hateha 50 jaar, mede mogelijk gemaakt door u!

Op 1 juli 1966 werd Hateha B.V. opgericht, 50 jaar is een mijlpaal waar wij trots op zijn! Hateha is groot geworden met en door haar fabrieken, klanten en relaties en medewerkers. Daarom staat de tweede helft van dit jaar in het teken van de campagne ‘Hateha 50 jaar, mede mogelijk gemaakt door u’ om iedereen in beeld te brengen en bovenal te bedanken die dit jubileum mede mogelijk heeft gemaakt.

Vier dit jubileum met ons mee

Op 1 juli jl. vierden we deze mijlpaal met onze collega’s. De rest van het jaar zetten wij onze klanten en relaties in het zonnetje. Iedere twee maanden hebben we een ander thema en maakt u kans op fantastische prijzen wanneer u zich registreert en vervolgens uw foto’s upload op de speciale website www.hateha50jaar.nl.


Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!

Omdat het nu eerst tijd wordt om vakantie te vieren en heerlijk uit te rusten, is het thema in juli en augustus ‘vier de vakantie’. Upload uw leukste, meest creatieve of ludieke vakantiefoto op uiterlijk 31 augustus a.s. en maak deze periode kans op de volgende prijzen:Het feest loopt heel 2016 door

We houden het niet alleen bij de zomer. In september & oktober hebben we als thema ’samen met onze producten’ en in november & december ‘samen met ons’. In deze periodes maakt u ook weer kans op fantastische prijzen, van onder andere Sonos, Beats by Dre en Sony! Heeft u nu al een foto die bij één van deze thema’s past, dan kunt u deze ook alvast uploaden.

Kijk dus snel op www.hateha50jaar.nl

 

Speciale jubileumuitgave van Konnekties

Mensen maken Hateha, al 50 jaar!

Al 50 jaar werkt Hateha samen met u aan projecten in de elektrotechnische branche. Van die 50 jaar brengen wij ook al 21 jaar lang het nieuwsblad Konnekties uit, met daarin steeds weer verschillende toepassingen van onze producten. In deze jubileumuitgave deze keer geen projecten, maar uitsluitend aandacht voor de mensen die het 50-jarige jubileum onder andere mogelijk hebben gemaakt: onze fabrieken, onze relaties en ons personeel. 

In 1966 begon Hateha door een samenwerkingsverband aan te gaan met Mennekes Elektrotechnik GmbH & CO. KG. Daarna volgde de andere waarvan de meeste –net als Hateha- familiebedrijven zijn. Een aantal van onze klanten, waarmee we ook langdurige relaties hebben, laten we aan het woord. En last, but not least, vertellen onze medewerkers over hun drive. Neem een kijkje op pagina 10 en 11, u herkent vast wel enkele van onze collega’s, of gebruik deze Konnekties om onze achtergrond en enthousiasme te ontdekken.

Bekijk hier de jubileumuitgave van Konnekties.

Huisstijl Hateha in een nieuw en modern jasje

Hateha bestaat 50 jaar en is al 50 jaar een solide en degelijk bedrijf waar u van op aan kunt. Dit verandert niet. De markt is wel veranderd de afgelopen jaren en om te laten zien dat wij hier ook op inspelen, werd het tijd om onze huisstijl in een modern jasje te steken. Hierbij worden de oude waarden niet vergeten, want ook het nieuwe logo heeft nog wel raakvlakken met het oude.

Zijn jullie dan geen Jung of Mennekes?
Veel mensen kennen vaak één of twee merken die we vertegenwoordigen. Maar Hateha is meer: we vertegenwoordigen momenteel 6 fabrieken en hebben ook ons eigen materiaal, allemaal A-merken. We hebben hierin een paraplufunctie, dus kunnen u met meerdere merken verder helpen en meedenken in totaaloplossingen. We vergeten niet hoe we groot geworden zijn, vandaar dat u alle merken in de huisstijl terug ziet komen, waarbij Hateha duidelijk aanwezig is.

Wat is de meerwaarde van Hateha naast de merken die jullie vertegenwoordigen?
Klantgerichtheid is heel belangrijk voor ons. Of het nu gaat om technische ondersteuning op locatie, scholingen, advies over producten of oplossingen, het maken van lichtberekeningen of opvragen van artikelinformatie, onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Gemiddeld zijn onze medewerkers al 14 jaar in dienst, dus zij hebben een schat aan kennis en ervaring. Dat was, is en blijft Hateha!

En ook een nieuwe slogan ‘sterke partner in elektro’?
Voor Hateha is het belangrijk om langdurige relaties aan te gaan met haar fabrieken, klanten en personeel. Zo vertrouwen we erop een sterke partner in elektro te zijn, dit nog vele jaren te blijven of wellicht snel te worden.

De nieuwe konnekties is uit!

De nieuwe Konnekties maart 2016, ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken, is uit.

In deze uitgave vindt u onder andere de JUNG stekkerbare oplossingen in Hotel Urban Lodge Hotel Amsterdam, de klantspecifieke MENNEKES contactdooscombinaties in Poppodium 013 te Tilburg en de ideale oplossing van Schuch voor de ATEX ruimtes bij Euramax.


Ontvangt u ons huisblad nog niet, dan kunt u zich hier aanmelden
De digitale versie lezen kan ook via deze link.


De nieuwe Konnekties 2014-4 is uit

De nieuwe Konnekties, ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken, is uit.

In deze uitgave vindt u onder andere het JUNG eNet - de 2e generatie radiografische afstandbediening, een terugblik op onze Konnektiefdagen en een artikel over de Meyer Arclux die toegepast zijn bij de revitalisatie van het bestaande gebouw en nieuwbouw van Politie Rotterdam-Rijnmond langs de rijksweg A20.

Ontvangt u ons huisblad nog niet, dan kunt u zich hier aanmelden, de digitale versie lezen kan ook via deze link.

Nieuwe data beschikbaar voor trainingen

Hateha heeft weer nieuw trainingen ingepland.

Eendaagse scholing MENNEKES elektromobiliteit
In de afgelopen periode hebben er al diverse “MENNEKES elektromobiliteit”? scholingen plaatsgevonden. De deelnemers hebben het als goed en zeer leerzaam ervaren. Om deze reden vindt er op 12 december a.s. eenzelfde scholing plaats.

Voor meer informatie en inschrijving klikt u hier. De kosten voor deze scholing zijn EURO 195,=, waarbij Hateha de lunch en drankjes verzorgt.


De JUNG trainingen kunnen los van elkaar gevolgd worden, maar zijn zo gepland dat het ook opeenvolgende trainingen zijn.
De manier waarop u uw kennis het beste uit kunt breiden, is door trainingen in de volgende volgorde bij te wonen:
1. Introductie JUNG KNX
2. JUNG KNX applicatie training
3. JUNG Facility Pilot, basis training
4. JUNG Facility Pilot, gevorderden training

Meer informatie over de trainingen en data vindt u hier. Ook kunt u zich hier direct inschrijven.

Terugblik Elektrotechniek 2013

Beurs Elektrotechniek ligt weer achter ons. We hebben velen van u hier mogen begroeten op onze stand, waarvoor hartelijk dank. Hier heeft u de noviteiten van onze fabrieken kunnen bewonderen en kunnen zien hoe wij u handvatten kunnen geven bij de verkoop van onze producten.

Bent u niet in de gelegenheid geweest om onze stand te bezoeken, dan vindt u een greep uit de getoonde noviteiten in de nieuws/noviteiten sectie op onze website.

Door VNU Exhibitions is een filmpje gemaakt op onze stand over de mogelijkheden die MENNEKES elektromobiliteit biedt. Hier kunt u het filmpje zien.


Hateha TwinSafe

Safety first: de nieuwe Hateha TwinSafe

Hateha biedt een nieuw product: de Hateha TwinSafe. Regelmatig bereikt ons de vraag of een wandcontactdoos met CEE 16A, 5p 400V/6H gecombineerd met een niet separaat afgezekerde Schuko contactdoos is toegestaan. Ons antwoord hierop luidt dat dit is toegestaan mits de Schuko contactdoos uitsluitend voor tijdelijk gebruik is, zoals service werkzaamheden, en dus geen onderdeel is van de vaste installatie. Het Mennekes product wat hiervoor wordt toegepast is dan de 1649. De installateur moet zich hierbij echter afvragen of hij in de praktijk dit tijdelijk gebruik kan garanderen.

Indien hij hierin geen risico wil lopen, bieden wij vanaf nu een zeker en betaalbaar alternatief: de TwinSafe. De TwinSafe is een multiverdeeldoos met een CEE 16A, 5p 400V/6H contactdoos en een Schuko contactdoos die is afgezekerd met een installatieautomaat 1p+n / 13A, c-kar.

Meer informatie vindt u in de Hateha online catalogus of in de flyer “safety first”.Hateha op Elektrotechniek 2013

We hebben nog geen jaar gemist op Beurs Elektrotechniek en laten dit jaar ook zeker niet zomaar voorbij gaan. Wij staan zoals u van ons gewend bent in hal 12, op dezelfde plaats, met standnummer B008.

De beurs lijkt nog ver weg, maar voordat u het weet is het alweer september.
Dus registreert u zich nu alvast.

We verwelkomen u graag in De Jaarbeurs op 30 september t/m 4 oktober a.s.

Blijf op de hoogte

Naast het persoonlijke contact houdt Hateha B.V. u ook graag op de hoogte van alle noviteiten en ontwikkelingen via twitter & Facebook.

Meldt u dus nu aan!   

Hateha zondag 29 januari bij “Ondernemend Nederland” op RTL 7

Zondagmorgen 29 januari om 9.50 uur ziet u in het informatieve businessprogramma “Ondernemend Nederland”? een korte special over Hateha. Hierin ziet u onze visie op het actuele thema elektrisch rijden en de nieuwe kansen voor ondernemers die deze nieuwe markt met zich meebrengt. Met de uitgebreide infrastructuur aan laadpunten voor elektrische voertuigen, die in heel Nederland aangelegd zullen moeten worden, zien wij niet alleen mogelijkheden voor ons complete programma laadoplossingen van MENNEKES, maar zien wij vooral ook kansen voor de gehele elektrotechnische branche, met name de elektrotechnische installatiebedrijven.

In dit programma worden opnames uitgezonden vanuit onze showroom in Hazerswoude _Rijndijk en op locatie bij VolkerWessels Amersfoort, bij de MENNEKES laadzuil die sinds kort in hun parkeergarage de elektrische auto`s laadt.

Bekijk hier het item

Een korte foto impressie van de opnames:

Hateha nu ook op Twitter en Facebook

Social Media & Hateha BV
Naast het persoonlijke contact houdt Hateha B.V. u vanaf heden ook op de hoogte van alle noviteiten en ontwikkelingen via de Social Media.

Naast onze Twitter pagina www.twitter.com/hatehabv hebben we ook een Facebook account.

Via deze “nieuwe” media kunnen we u nog beter op de hoogte houden van alle relevante ontwikkelingen en noviteiten van de door ons vertegenwoordige fabrieken.

Meldt u dus nu aan!

   

1 juli 2011- bestaat Hateha 45 jaar!

Op 1 juli 1966 heeft de samenwerking met MENNEKES geleid tot de oprichting van Hateha Elektrotechnische Handelsonderneming. Hoewel dit geen officieel lustrum is, willen we deze mijlpaal niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dit jaar is Hateha weer vertegenwoordigt op Elektrotechniek 2011. Omdat Hateha vanaf het begin deelnemer is van deze beurs en tot nu toe geen jaar heeft overgeslagen, willen we hier ons 45-jarig bestaan vieren. Dit jaar vindt de beurs plaats van 3 t/m 7 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

U bent van harte welkom op onze vertrouwde plaats, in hal 12 - standnummer B010. Dus zet het vast in uw agenda! Voor meer informatie over de beurs en aanmelden voor gratis toegang klikt u hier.

Nieuw op onze website: de i-Help

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Hateha het onderdeel i-help geïntroduceerd op de website. Groot voordeel van de i-help is dat deze altijd, ook buiten kantooruren, beschikbaar voor u is en dat u gelijk de beschikking heeft over eventuele aanvullende informatie zoals bijvoorbeeld aansluitschema’s.

Als u een vraag heeft over een van onze producten gaat u naar de i-help, type uw vraag of een gedeelte daarvan in het zoekvenster en de gevonden resultaten worden getoond. Ook vindt u de 10 meest gestelde vragen apart vermeld. Daarbij is het ook mogelijk om te zoeken op onderwerp bijvoorbeeld “Funkmanagement” of “KNX”.

Zoeken
Er zijn een aantal manieren waarop u kunt zoeken, waarbij we als voorbeeld de zoekterm `dimmer` gebruiken:
1) Het invoeren uw vraag kan op 2 manieren:
a) Vul als zoekterm `dimmer` in. U ziet dat automatisch al de bestaande vragen in de database verschijnen. U kunt ervoor kiezen direct op de vraag te klikken of het via de button `zoeken` te doen.
b) Ook kunt u als startpunt een bepaalde categorie nemen. U kiest bijvoorbeeld `Lichtmanagement` waaronder de dimmer valt. Vervolgens kunt u uw zoekopdracht nog verfijnen door als zoekterm `dimmer` in te vullen en op de button `zoeken` te drukken.

2) Vervolgens ziet u de lijst met vragen / antwoorden verschijnen.

3) Als er een extra document (meestal technische informatie) gekoppeld is aan deze vraag / antwoord, ziet u de button `1 bestand(en) beschikbaar`.

4) U heeft de mogelijkheid om de i-help te printen.

5) Ook vindt u buttons om de vraag / antwoord door te sturen naar iemand anders. Is er een bestand gelinkt aan deze i-help dan wordt de link om het document te downloaden in de email mee gestuurd.

Zit uw vraag niet in de I-help neem dan contact met ons op en wij zullen zorgen dat u uw antwoordt krijgt op uw vraag en deze toevoegen aan de I-help.

Hateha neemt Corodex over

Sinds 1 december 2009 heeft Hateha de productie en verkoop van Corodex uit Zandvoort overgenomen. Het assortiment van Corodex bestaat uit verlichting- en installatiemateriaal van thermohardend kunststof. Met deze passende aanvulling verwacht Hateha een nog completer assortiment te kunnen bieden voor de elektrotechnische branche.

Corodex is al sinds jaar en dag bekend om zijn eenvoudige maar praktische glazen- en kunststofbollen, losse schroefranden, kabelarmaturen en kunststof montageplaten voor woningbouwprojecten.
De Corodex-artikelen zullen via de gebruikelijke kanalen verkrijgbaar blijven, alleen is Hateha voortaan aanspreekpunt voor, en producent van Corodex-artikelen. Om de overname voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen blijven alle artikelen en artikelnummers voorlopig ongewijzigd.

Een overzicht van de Hateha Corodex artikelen vindt u in de catalogus.

Bouwaansluitkast Deltapower 125A

Hateha brengt een aantal standaard verdelers voor een veilige stroomvoorziening op tijdelijke (bouw)plaatsen.
De Deltapower 125A heeft een robuuste volrubberen behuizing welke slagvast, olie-, UV- en zuurbestendig is. Samen met het stabiele stalen (volbad verzinkt) frame zorgt dit voor een lange levensduur van de verdeler. Voor een veilig gebruik van de verdeler is de Deltapower 125A uitgevoerd met een hoofdschakelaar, aardlekschakelaars en installatieautomaten. Al deze beveiligingen zijn geplaatst achter slagvaste klapvensters. De CE gekeurde verdeler voldoet aan de normen: NEN-60439-1/4 en NEN1010. De standaard uitvoering van de Deltapower 125A heeft de volgende uitgangen: 1 x 125A (doorlus), 2 x 63A, 3x 32A en 6 x schuko.

Uiteraard zijn andere uitvoeringen op aanvraag leverbaar.
Meer informatie vindt u in het Hateha Bouwaansluitkasten leaflet.
Ook kunt u voor meer informatie of vragen contact op met onze afdeling verkoop.

Bouwaansluitkast 40A/63A

Hateha brengt een aantal standaard hoofdverdelers voor een veilige stroomvoorziening op tijdelijke (bouw)plaatsen. De hoofdverdelers zijn van verzinkt plaatstaal en voorzien van MENNEKES contactmateriaal in verschillende varianten, al dan niet beveiligd met Doepke installatieautomaten en/of aardlekschakelaars, en zijn uitgerust met een vergrendelbare hoofdschakelaar. De hoofdverdelers zijn ingericht met een meterkruis t.b.v. een kWh-meter. Door de hoogwaardige poedercoating van de behuizing en een gegalvaniseerd frame wordt een lange levensduur gegarandeerd.

Standaard wordt de hoofdverdeler geleverd in de kleur RAL 7037 en heeft de afmeting 600 x 1460 x 660 mm.

Uiteraard zijn andere uitvoeringen op aanvraag leverbaar.
Meer informatie vindt u in het Hateha Bouwaansluitkasten leaflet.
Ook kunt u voor meer informatie of vragen contact op met onze afdeling verkoop.

Uw bestellijst

U kunt aan deze bestellijst ook documentatie van andere fabrieken toevoegen alvorens de bestelling te voltooien
Mennekes | Jung | Doepke | Schuch | Meyer | Brk | Hateha

Nieuws + Noviteiten

JUNG partner Innovatie Award ARC18

ARC is een initiatief van de Architect in samenwerking met partners. Met ARC streeft de Architect… Lees verder

eNet SMART HOME ontwikkelt door

De ontwikkelingen staan niet stil bij eNet SMART HOME. Om de gebruik van eNet SMART HOME… Lees verder

Wat een weekje! Bedankt!

Deze week was het erg gezellig en druk bij de 125 jaar Oosterberg Jubileumtour in Leeuwarden,… Lees verder

FireAngel introduceert: De nieuwe projectmelder

FireAngel introduceert een nieuwe rookmelder die speciaal ontworpen is voor de projectenmarkt.

De… Lees verder

Blijf op de hoogte via:

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.