Corodex | Fabriek

Met ingang van 1 december 2009 heeft Hateha B.V. de productie en activiteiten van Corodex Zandvoort B.V. overgenomen zodat deze veelvuldig gebruikte productenrange toekomstig door Hateha op de markt worden gebracht. Het assortiment van Hateha Corodex bestaat uit verschillende eenvoudig te monteren schroefranden voor montage in toiletten, bergingen en bijvoorbeeld bouwketen. Ze zijn leverbaar in schuine en rechte uitvoeringen eventueel compleet met trekschakelaar. Passend hierbij bestaat het pakket uit diverse varianten glazen of kunststof bollen ter completering of vervanging.
Voor toepassing buiten of in bijvoorbeeld stallen zijn een aantal populaire kabelarmaturen leverbaar in diverse bevestigingsuitvoeringen die in combinatie met de passende schutglazen en rubberringen een hogere IP waarde bereiken. Voor aan het plafond zijn leverbaar een aantal blindplaten alsmede diverse uitvoeringen plafondkappen voor een fraaie afwerking van bijvoorbeeld pendelarmaturen. Tot slot bestaat het pakket uit een breed assortiment van montageplaten in verschillende uitvoeringen voor wandmontage en voor verschillende, ook oudere, inbouwdozen. De producten zijn overwegend gemaakt van thermohardend kunststof, duroplast.

Uw bestellijst

U kunt aan deze bestellijst ook documentatie van andere fabrieken toevoegen alvorens de bestelling te voltooien
Mennekes | Jung | Doepke | Schuch | Meyer | Brk | Hateha

Nieuws + Noviteiten

JUNG partner Innovatie Award ARC18

ARC is een initiatief van de Architect in samenwerking met partners. Met ARC streeft de Architect… Lees verder

eNet SMART HOME ontwikkelt door

De ontwikkelingen staan niet stil bij eNet SMART HOME. Om de gebruik van eNet SMART HOME… Lees verder

Wat een weekje! Bedankt!

Deze week was het erg gezellig en druk bij de 125 jaar Oosterberg Jubileumtour in Leeuwarden,… Lees verder

FireAngel introduceert: De nieuwe projectmelder

FireAngel introduceert een nieuwe rookmelder die speciaal ontworpen is voor de projectenmarkt.

De… Lees verder

Blijf op de hoogte via:

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.