Publicaties


MEYER Arclux in VV+ januari 2016, met als thema verlichting/led

‘Politieblauw’ licht op langs A20
Architectenbureau Cepezed is een aantal jaar geleden gevraagd de revitalisatie van het bestaande Veilingweg-complex en nieuwbouw van Politie Rotterdam-Rijnmond langs de A20 op zich te nemen. De politie heeft het budget dat beschikbaar was voor een kunstwerk aangewend om een deel van de gevel op een bijzondere manier aan te lichten, met onder andere Meyer Arclux led-armaturen.

Lees hier het gehele artikel. (.pdf-formaat, 2,4Mb)


MEYER Arclux in Inside Information Verlichting 4

Inside Information Verlichting
Een kunstwerk. Dat moest de gevelverlichting van het gerevitaliseerde gebouw van Politie Rotterdam-Rijnmond worden. Om dat te realiseren, werd lichtontwerper Robert Jan Vos in de arm genomen. Hij realiseerde bijzondere blauwe verlichting in het door architectenbureau Cepezed gerenoveerde gebouw langs de A20.

Lees hier het gehele artikel. (.pdf-formaat, 8Mb)


MENNEKES AMTRON uitgebreid aan bod in Installatie Journaal

Installatie Journaal heeft in haar afgelopen editie aandacht besteed aan het grote aanbod dat er is aan laadstations voor elektrische auto’s. Hier komt Mennekes uitgebreid aan bod met haar AMTRON® Wandladers, als laders in een “design-jasje” en winnaar van de designprijs “Reddot Award”.

Lees hier het gehele artikel. (.pdf-formaat, 3,3Mb)


Installatie XL - Meyer Arclight in de hoofdvestiging van politie Rotterdam

In het december nummer van het blad InstallatieXL een artikel over de nieuwe hoofdvestiging van de Politie Eenheid Rotterdam. Het pand heeft een bijzondere marketing door een in politieblauw verlichte kopgevel mede verlicht door de Meyer Arclight.

Lees hier het gehele artikel. (.pdf-formaat, 5Mb)


Smart E-mobility - Dagboek verslag van de Rexel e-mobility tour

In het december nummer van het blad Smart E-mobility een verslag van dhr. Maurice Rebel, National Sales Consultant E-Mobility bij Rexel Nederland, over de Rexel E-mobility Tour van 10 oktober. Met onder andere een bezoek aan de MENNEKS fabriek in Kirchhundem (Duitsland).


Lees hier het gehele artikel. (.pdf-formaat, 0,8Mb)


Hateha / JUNG KNX in tuincentrum – Elektropraktijk oktober 2014
Een projectbespreking in Elektropraktijk, verschenen in oktober 2014, over de toepassing van JUNG KNX bij tuincentrum Life en Garden in Veldhoven. De basisfuncties van JUNG KNX bezorgen het tuincentrum energiezuinigheid, comfort en gemak. Daarbij is het systeem flexibel en kostenefficiënt.

Lees hier het gehele artikel. (.pdf-formaat, 1,3Mb)

©2014 www.elektropraktijk.nl


Hateha / Schuch - Installatie Journaal Mei 2014
Een projectbespreking in Installatie Journaal van Mei 2014 over alle dieselbussen in de stadsregio Arnhem Nijmegen die zijn vervangen door bussen op aardgas. Vanwege de potentiële risico’s van het rijden op aardgas, moest het overdekte busstation van Arnhem explosieveilig worden gemaakt. De firma’s Breijer en Hateha zorgden daarvoor.

Lees hier het gehele artikel. (.pdf-formaat, 150Kb)


Hateha / JUNG KNX in het zwembad van Den Helder - Technische Gebouwbeheer december 2013
In de december editie van vakblad Technische Gebouwbeheer een uitgebreid artikel over het nieuwe zwembad in Den Helder welke volledig aangestuurd word door een JUNG KNX installatie. Lees hier het gehele artikel. (.pdf-formaat, 3,4Mb)


Gedeelde 1e plaats voor BRK FireAngel melder
In nummer 1/2013 heeft de BRK FireAngel melder met Thermoptek TM techniek een gedeelde eerste plaats behaald. Lees hier het gehele artikel. (.pdf-formaat, 1,3Mb)
Duitse Stiftung Warentest test JUNG draaidimmer 225NVDE
In nummer 10/2013 beveelt zij de JUNG 225NVDE aan onder de noemer “dimmer naar wens zonder storende neveneffecten”. Lees hier het gehele artikel. (.pdf-formaat, 285Kb)
Hateha / JUNG KNX in het zwembad van Den Helder - Elektropraktijk november 2013
In de Elektropraktijk van november 2013 een uitgebreid artikel over het splinternieuwe zwembad in Den Helder welke volledig aangestuurd word door een JUNG KNX installatie. Lees hier het gehele artikel. (.pdf-formaat, 3,4Mb)
Hateha / JUNG speelt in op renovatiemarkt - Intech E&I april 2013
Het thema van Intech E&I nummer 4 is “renovatie”. Hierin is een artikel gewijd aan trends, ontwikkelingen en leveranciers in de renovatiemarkt, waar ook Hateha als vertegenwoordiger van JUNG toe behoort. Met de oplossingen van JUNG kan niet alleen meer wooncomfort worden gerealiseerd, maar milieubescherming en kostenbesparing gaan hiermee ook hand in hand. Lees hier het gehele artikel. (.pdf-formaat, 3,4Mb)


JUNG schakelmateriaal en KNX in Wellness centrum Fort Middenbeemster
Een artikel uit Intech E&I april 2013 over het nieuwe wellness-centrum Fort Beemster Resort. Voor de installatie in het compleet gerenoveerde betonnen vestingwerk is gekozen voor JUNG KNX en schakelmateriaal uit de serie LS990 en Edelstaal.


Via deze link kunt u het hele artikel lezen (.pdf-formaat, 2,3Mb)


Aanleg Meyer architectuurverlichting Gouvernement Maastricht
Een artikel uit Installicht februari 2013 over het Provinciehuis in Limburg, het Gouvernement. Dit bijzondere pand wordt aangelicht met Meyer armaturen volgens een lichtontwerp van Studio DL, aangelegd door Cofely Zuid-Nederland.


Via deze link kunt u het hele artikel lezen (.pdf-formaat, 2,3Mb)


Thuisladers interessante markt voor installateurs
Een artikel uit Installatie Journaal februari 2012 over het plaatsen van thuislaadstations voor elektrische auto`s, dit kan een interessante markt worden voor elektrotechnisch installateurs.


Via deze link kunt u het hele artikel lezen (.pdf-formaat, 158Kb)


JUNG komt het beste uit de bus
Uit de Bouwkennis Marketing Score Card Installatie _ Klanttevredenheid 2011 van onderzoeks- en adviesbureau USP Marketing Consultancy uit Rotterdam blijkt dat E-installateurs het meest tevreden zijn met JUNG.


Via deze link kunt u het hele artikel lezen (.pdf-formaat, 80Kb)


Hightech comfort in tot villa verbouwde kerk
In Home Emotions, uitgave april 2011, een artikel over een tot villa verbouwde kerk in Hillegersberg. In de villa is het JUNG KNX systeem toegepast welke onder andere te bedienen is met een Apple iPad.

Via deze link kunt u het hele artikel lezen (.pdf-formaat, 3,5Mb)


KNX gaat in projectmatige bouw voor gouden eieren zorgen
In Elektro Praktijk, uitgave maart 2011, een artikel over KNX installaties in de projectmatige bouw. Speciale aandacht in dit artikel voor het concept, de verkoopargumenten en de keuzemogelijkheden.

Via deze link kunt u het hele artikel lezen (.pdf-formaat, 3,5Mb)


Van eenvoudige strandtent naar hightech paviljoen!
In het KNX Magazine van juli 2010 een artikel over strandpaviljoen “De Zeemeeuw” in Noordwijk.

Via deze link kunt u het hele artikel lezen (.pdf-formaat, 528Kb)
Markt loopt warm voor het `koele` licht
In Elektro Praktijk, uitgave juni 2009, een artikel over de trend LED verlichting. In dit artikel vindt u onder andere genoemd het Meyer armatuur Superlight Compact Micro met temperatuurbewaking.

Via deze link kunt u het hele artikel lezen (.pdf-formaat, 8,1Mb)


Explosieveilig met Schuch armaturen
Vakblad [inst] Allicht wijdt in haar uitgave van april 2009 een artikel aan Schuch, specialist in o.a. explosieveilige verlichting. Tevens vindt u in dit artikel een verkorte uitleg over Ex- risicogebieden en het ontstaan van explosies.

Via deze link kunt u het hele artikel lezen (.pdf-formaat, 5,3Mb)


Bergkerk te Deventer aangelicht met Meyer
In het vakblad [inst] Allicht, uitgave december 2008, vindt u een projectbespreking van de nieuwe belichting van de Deventer Bergkerk door de Duitse lichtarchitect Norbert Wasserfurth, Studio DL en LightingView. Het bedrijf LightingView heeft voor dit bijzondere project gekozen voor de armaturen van Meyer.

Via deze link kunt u het hele artikel lezen (.pdf-formaat, 9,3Mb)


Domotica naar een hogere versnelling
In een artikel in vakblad Elektro Praktijk, uitgave oktober 2008, wordt uitgebreid stilgestaan bij het feit dat domotica in Nederland nog verre van gemeengoed is in de woningbouw. In dit artikel worden een aantal oplossingen van door Hateha vertegenwoordigde fabrieken JUNG en Doepke besproken.

Via deze link kunt u het hele artikel lezen (.pdf-formaat, 1,3Mb)


Atex normen blijven in ontwikkeling
In de juli uitgave van 2008 van het vakblad MAG1010 is een artikel gepubliceerd over de normen voor het explosieveilig installeren onder de titel “Het Atex-bewustzijn in de markt is groeiend”. Hateha heeft aan dit artikel, in de persoon van technisch adviseur Sjaak Hissink, haar medewerking aan verleent.

Via deze link kunt u het hele artikel lezen (.pdf-formaat, 1,3Mb)


Uw bestellijst

U kunt aan deze bestellijst ook documentatie van andere fabrieken toevoegen alvorens de bestelling te voltooien
Mennekes | Jung | Doepke | Schuch | Meyer | Brk | Hateha

Nieuws + Noviteiten

JUNG partner Innovatie Award ARC18

ARC is een initiatief van de Architect in samenwerking met partners. Met ARC streeft de Architect… Lees verder

eNet SMART HOME ontwikkelt door

De ontwikkelingen staan niet stil bij eNet SMART HOME. Om de gebruik van eNet SMART HOME… Lees verder

Wat een weekje! Bedankt!

Deze week was het erg gezellig en druk bij de 125 jaar Oosterberg Jubileumtour in Leeuwarden,… Lees verder

FireAngel introduceert: De nieuwe projectmelder

FireAngel introduceert een nieuwe rookmelder die speciaal ontworpen is voor de projectenmarkt.

De… Lees verder

Blijf op de hoogte via:

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.