Activiteiten | beurzen

Hateha B.V. is exposant op diverse vakbeurzen, particuliere beurzen en beurzen welke georganiseerd worden door de elektrotechnische groothandels. Ook nemen wij regelmatig deel aan regionale beurzen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de beurzen waar wij vertegenwoordigd zijn.


In 2018 staat JUNG weer op de beurs Integrated Systems Europe, welke plaats vindt van 6 t/m 9 februari in de RAI in Amsterdam. Op ‘s werelds grootste AV systeem integratie beurs vindt u de JUNG stand in hal 9, standnummer E122. U registreert u gratis via de ISE-website, waarbij u de invitation code 836873 invoert.
De beurs Led Expo heeft een naamsverandering ondergaan en heet nu: SMART LIGHTING+DESIGN. De beurs vindt plaats op 7-8 februari 2018 in De Brabanthallen in Den Bosch. Wij staan hier met onze verlichtingsmerken Schuch en Meyer op stand C4.1. Graag laten wij u hier de toepassingen en de nieuwe armaturen zien van Schuch en Meyer.

Meer informatie over de beurs SMART LIGHTING+DESIGN vindt u op: www.ledexpo.nl
Wilt u een gratis entreekaart ontvangen? Ga dan naar www.ledexpo.nl/registratie en vul onze invitatiecode in: 18ticket647.
Van 9 t/m 11 maart staat JUNG op de Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. U vindt op onze stand een overzicht van het complete programma schakelmateriaal, Deurcommunicatie icm Siedle en het dimmen van (led)verlichting. Uiteraard vindt u ook een de laatste ontwikkelingen op het gebied van domotica, eNet SMART HOME en KNX. Meer informatie over Beurs Eigen Huis vindt u op www.realiseerjedroomhuis.nl

Uw bestellijst

U kunt aan deze bestellijst ook documentatie van andere fabrieken toevoegen alvorens de bestelling te voltooien
Mennekes | Jung | Doepke | Schuch | Meyer | Brk | Hateha

Nieuws + Noviteiten

Ons magazijn nu verlicht met Schuch Triano’s

Het Hateha-magazijn in Hazerswoude-Rijndijk bestaat uit 2 hoge hallen. We hadden hier conventionele armaturen met gasontladingslampen… Lees verder

JUNG in RTL4 programma

JUNG is partner van het RTL4 programma Van Woonvilla Naar Droomvilla. In dit… Lees verder

Gewijzigde openingstijden van Hateha rondom de aankomende feestdagen

In verband met de feestdagen is Hateha gesloten van zaterdag 23 december 2017… Lees verder

Doepke EV-aardlekschakelaar voldoet aan nieuwe norm elektromobiliteit: IEC 61851-1 ed 3


Als u de berichtgevingen uit de automobiel industrie heeft gevolgd,… Lees verder

Blijf op de hoogte via:

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.