Lidmaatschappen

Hateha is lid/deelnemer van de volgende stichtingen, organisaties en belangverenigingen:


De KNX Associatie Nederland werkt aan een bredere basis van bedrijven en organisaties die de domoticastandaard KNX ondersteunen. Niet alleen leveranciers van producten kunnen lid worden, maar ook andere organisaties die betrokken zijn of belang hebben bij de standaard KNX.

Lees verder op de site van KNX: www.knx.org/nlDe Federatie Elektrotechniek - sectie `BEURS` houdt zich bezig met het (mee)organiseren van de beurs Elektrotechniek. Deze voor de elektrotechnische branche grootste en belangrijkste beurs in Nederland (>25.000 m² met ruim 400 exposanten) wordt om de twee jaar in Utrecht gehouden. Bestuur en marketingcommissie behartigen de belangen van de meer dan 200 leden van de sectie op het gebied van opzet, thema`s, programmering, seminars en ontvangsten.

Lees verder op de site van de Federatie Elektrotechniek: www.fedet.nlDe vereniging VEBON is een professionele ondernemersvereniging met een groot aantal leden, alle gespecialiseerde bedrijven met (technische) oplossingen voor vele brandveiligheids- en beveiligings-vraagstukken.

Lees verder op de site van Stichting Vebon: www.vebon.orgFME-CMW heeft tot doel de positie van de technologisch-industriële sector in de economie te versterken en mede daardoor de concurrentiepositie van haar leden te verbeteren. Daartoe wil FME politieke en andere maatschappelijke processen die voor de sector van belang zijn maximaal beïnvloeden ten gunste van de leden. FME is daarvoor actief op alle niveaus: nationaal, internationaal, bedrijfstak, cluster en bedrijfsniveau.

Lees verder op de site van de FME-CWM: www.fme.nl


Uw bestellijst

U kunt aan deze bestellijst ook documentatie van andere fabrieken toevoegen alvorens de bestelling te voltooien
Mennekes | Jung | Doepke | Schuch | Meyer | Brk | Hateha

Nieuws + Noviteiten

Hateha bouwaansluitkasten aangepast aan eisen Netbeheer Nederland


Naar aanleiding van het… Lees verder

JUNG introduceert nieuw dimtalent

Toekomstgericht en energiebesparend dimmen kan zo eenvoudig zijn – met de nieuwe, universele… Lees verder

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Wij zijn per direct op zoek naar een full time architectenbezoeker (m/v)

Lees verder
Snel installeren voor woningbouw en utiliteit

JUNG Stekerbaar is dé voorgefabriceerde oplossing voor eenvoudige, snelle en schone installatie… Lees verder

Blijf op de hoogte via:

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.