Lidmaatschappen

Hateha is lid/deelnemer van de volgende stichtingen, organisaties en belangverenigingen:


De KNX Associatie Nederland werkt aan een bredere basis van bedrijven en organisaties die de domoticastandaard KNX ondersteunen. Niet alleen leveranciers van producten kunnen lid worden, maar ook andere organisaties die betrokken zijn of belang hebben bij de standaard KNX.

Lees verder op de site van KNX: www.knx.org/nlDe Federatie Elektrotechniek - sectie `BEURS` houdt zich bezig met het (mee)organiseren van de beurs Elektrotechniek. Deze voor de elektrotechnische branche grootste en belangrijkste beurs in Nederland (>25.000 m² met ruim 400 exposanten) wordt om de twee jaar in Utrecht gehouden. Bestuur en marketingcommissie behartigen de belangen van de meer dan 200 leden van de sectie op het gebied van opzet, thema`s, programmering, seminars en ontvangsten.

Lees verder op de site van de Federatie Elektrotechniek: www.fedet.nlDe vereniging VEBON is een professionele ondernemersvereniging met een groot aantal leden, alle gespecialiseerde bedrijven met (technische) oplossingen voor vele brandveiligheids- en beveiligings-vraagstukken.

Lees verder op de site van Stichting Vebon: www.vebon.orgFME-CMW heeft tot doel de positie van de technologisch-industriële sector in de economie te versterken en mede daardoor de concurrentiepositie van haar leden te verbeteren. Daartoe wil FME politieke en andere maatschappelijke processen die voor de sector van belang zijn maximaal beïnvloeden ten gunste van de leden. FME is daarvoor actief op alle niveaus: nationaal, internationaal, bedrijfstak, cluster en bedrijfsniveau.

Lees verder op de site van de FME-CWM: www.fme.nl


Uw bestellijst

U kunt aan deze bestellijst ook documentatie van andere fabrieken toevoegen alvorens de bestelling te voltooien
Mennekes | Jung | Doepke | Schuch | Meyer | Brk | Hateha

Nieuws + Noviteiten

Nieuw logo voor MENNEKES

Op de beurs Light+Building heeft MENNEKES een nieuw logo geïntroduceerd. Het bestaande logo met de slogan… Lees verder

Hateha B.V. richt zich volledig op FireAngel per 1 april 2018

Per 1 april a.s. beëindigt Hateha B.V. de samenwerking met BRK. Vanaf dat moment zullen wij… Lees verder

JUNG Stekerbaar toegepast in Hyatt Regency Amsterdam

Het nieuwe Hyatt Regency Amsterdam ligt in de sfeervolle Plantagebuurt. Gasten kunnen hier… Lees verder

Snel en gemakkelijk installeren met JUNG Stekerbaar

JUNG Stekerbaar is de voorgefabriceerde oplossing voor eenvoudige, snelle en schone installatie in meubels of in… Lees verder

Blijf op de hoogte via:

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.