Ons magazijn nu verlicht met Schuch Triano’s

Het Hateha-magazijn in Hazerswoude-Rijndijk bestaat uit 2 hoge hallen. We hadden hier conventionele armaturen met gasontladingslampen (HQL, 250 Watt) hangen. Deze waren aan vervanging toe. Ze bevatten namelijk verouderde lichtbronnen en voldeden niet meer aan de Europese regelgeving. Het ligt voor de hand om hier led-armaturen toe te passen van Schuch. Dat hebben we dan ook gedaan en nu hangen er Schuch armaturen uit de Triano serie die ons magazijn op een prettige manier verlichten. We hebben de voordelen van deze armaturen nu ook zelf aan den lijve ondervonden.

Goede lichtopbrengst
De Schuch Triano is uitermate geschikt voor in hoge hallen. Ondanks dat de hallen circa 8 meter hoog zijn, is de lichtopbrengst op de vloer gewaarborgd. Dit zorgt voor een prettige sfeer om in te werken. Daarnaast heeft de verlichting geen tijd nodig om tot 100% output te komen. Ook kan na uitschakelen de verlichting direct weer aangezet worden bereikt ook direct weer de 100% verlichtingssterkte.

Gemakkelijke montage
Door de bouwvorm konden de armaturen 1-op-1 vervangen worden. De bedrading was reeds aanwezig. En de 1-punt ophanging zorgt voor een snelle montage van deze armaturen.

Energiebesparing
Het energieverbruik neemt serieus af met de Triano-armaturen. We realiseren een besparing tot wel 2/3 op energieverbruik vergeleken met de oude situatie.

Meer informatie over deze armaturen?
Specificaties vindt u op de Schuch website. Bij vragen staan onze specialisten ook graag voor u klaar.

Uw bestellijst

U kunt aan deze bestellijst ook documentatie van andere fabrieken toevoegen alvorens de bestelling te voltooien
Mennekes | Jung | Doepke | Schuch | Meyer | Brk | Hateha

Nieuws + Noviteiten

Light&Building 2018 in Frankfurt

In Frankfurt am Main opent op zondag 18 maart 2018 ’s werelds grootste vakbeurs voor licht-… Lees verder

Ben jij onze nieuwe X of Y ?

Wij zoeken per direct een:

Technisch Adviseur Industrie en Adviesbureaus m/v (fulltime)

Lees verder
De nieuwe JUNG projectmanager is beschikbaar

De nieuwe Projectmanager 2018 is nu beschikbaar. Deze nieuwe versie bevat de nieuwe artikelen en prijzen,… Lees verder

Ons magazijn nu verlicht met Schuch Triano’s

Het Hateha-magazijn in Hazerswoude-Rijndijk bestaat uit 2 hoge hallen. We hadden hier conventionele armaturen met gasontladingslampen… Lees verder

Blijf op de hoogte via:

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.