Met MENNEKES AMTRON® voorbereid op de toekomst!

MENNEKES eMobility is actief met haar producten in de weer, hetgeen heeft geleid tot meerdere aanpassingen in het assortiment. Er zijn diverse producten uitgegaan en nieuwe bijgekomen. Hiermee zijn de laadoplossingen van MENNEKES goed voorbereid op de toekomst.

Wat is er nieuw:
• De 3-fase-uitvoeringen kunnen middels het omzetten van een knop van het fasevolgorde relais ook als 1-fase worden aangesloten. Hiermee kan een 3-fase oplossing nu al ingezet worden wanneer 1-fase gevraagd wordt zodat dit voor de toekomst is voorbereid.

• De systeemunit is uit het programma verwijderd. Hiervoor in de plaats is een gateway gekomen waarmee tot 16 laadcontactdozen aangestuurd kunnen worden. De gateway is prijstechnisch een aantrekkelijke oplossing en kost een fractie van de systeemunit. In combinatie met een PC of laptop biedt dit dezelfde functionaliteit als de systeemunit. De gateway is voor de toekomst een mooie oplossing en biedt mogelijkheden voor lastmanagement.

• De AMTRON Premium is nu ook in E-uitvoering leverbaar, dit wil zeggen zonder geïntegreerde aardlekschakelaar.

• Daarnaast zijn de Trend-uitvoeringen uit het assortiment gehaald.

Aangepaste documentatie
Op basis van deze veranderingen, hebben we het AMTRON® snelkeuze leaflet en de prijslijst aangepast, zodat u uw klanten van een snel en goed advies kunt voorzien. Een overzicht van alle MENNEKES documentatie vindt u op onze website.

Heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op via 071-3419009 of .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Uw bestellijst

U kunt aan deze bestellijst ook documentatie van andere fabrieken toevoegen alvorens de bestelling te voltooien
Mennekes | Jung | Doepke | Schuch | Meyer | Brk | Hateha

Nieuws + Noviteiten

Light&Building 2018 in Frankfurt

In Frankfurt am Main opent op zondag 18 maart 2018 ’s werelds grootste vakbeurs voor licht-… Lees verder

Ben jij onze nieuwe X of Y ?

Wij zoeken per direct een:

Technisch Adviseur Industrie en Adviesbureaus m/v (fulltime)

Lees verder
De nieuwe JUNG projectmanager is beschikbaar

De nieuwe Projectmanager 2018 is nu beschikbaar. Deze nieuwe versie bevat de nieuwe artikelen en prijzen,… Lees verder

Ons magazijn nu verlicht met Schuch Triano’s

Het Hateha-magazijn in Hazerswoude-Rijndijk bestaat uit 2 hoge hallen. We hadden hier conventionele armaturen met gasontladingslampen… Lees verder

Blijf op de hoogte via:

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.