Light&Building 2018 in Frankfurt

In Frankfurt am Main opent op zondag 18 maart 2018 ’s werelds grootste vakbeurs voor licht- en gebouwtechniek, Light + Building haar deuren. Meer dan 2.600 exposanten presenteren hier hun noviteiten aan meer dan 215.000 bezoekers.

Zondag tot en met donderdag is de beurs geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur, vrijdag kunt u de beurs tot 17:00 uur bezoeken.

De door ons vertegenwoordigde fabrieken tonen daar hun noviteiten en wij zijn met onze medewerkers aanwezig om u te ontvangen en te informeren.

De betreffende standnummers zijn:
• Albrecht Jung: Hal 11.1 Stand B56/72/A60
• Doepke: Hal 8.0 Stand C51
• Mennekes: Hal 8.0 Stand F80
• Willy Meyer: Hal 3.0 Stand B21
• Adolf Schuch: Hal 3.1 Stand D81

Tijdens de beurs is er in alle hallen waar onze fabrieken staan, 3, 8 en 11 een buitendienst-medewerker van Hateha aanwezig. Bij de infobalie van de genoemde stands kunnen ze u met hen in contact brengen.

De agenda’s van de medewerkers van de fabrieken lopen snel vol. Om de teleurstelling te voorkomen dat de persoon die u graag wilt spreken tijdens uw bezoek niet beschikbaar is, verzoeken wij u vooraf een afspraak te maken. Neemt u hiervoor contact op met .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Indien gewenst, kunnen wij u een vouchercode voor een toegangsbewijs toesturen. Op de website van Light+Building kunt u de code activeren voor een gratis entreekaart. De code kunt u aanvragen door een mail te sturen aan .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Wij hopen u in Frankfurt te mogen ontmoeten en wensen u op voorhand reeds een succesvol beursbezoek.

Uw bestellijst

U kunt aan deze bestellijst ook documentatie van andere fabrieken toevoegen alvorens de bestelling te voltooien
Mennekes | Jung | Doepke | Schuch | Meyer | Brk | Hateha

Nieuws + Noviteiten

JUNG Stekerbaar toegepast in Hyatt Regency Amsterdam

Het nieuwe Hyatt Regency Amsterdam ligt in de sfeervolle Plantagebuurt. Gasten kunnen hier… Lees verder

Snel en gemakkelijk installeren met JUNG Stekerbaar

JUNG Stekerbaar is de voorgefabriceerde oplossing voor eenvoudige, snelle en schone installatie in meubels of in… Lees verder

Meyer introduceert Arclux Mini

Meyer introduceert een kleinere uitvoering van de Arclux, het armatuur dat wordt geplaatst in het raamkozijn… Lees verder

Light&Building 2018 in Frankfurt

In Frankfurt am Main opent op zondag 18 maart 2018 ’s werelds grootste… Lees verder

Blijf op de hoogte via:

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.