JUNG binnenstations met Siedle techniek

Twee specialisten verenigen hun krachten. Als de know-how van twee specialisten samen wordt gebracht, ontstaan er nieuwe mogelijkheden.


JUNG, met kennis op het gebied van gebouwsysteemtechniek en esthetische vormgeving werkt samen met Siedle, expert op het gebied van deur- en gebouwcommunicatie.
Door de samenwerking spreken de componenten van JUNG en Siedle dezelfde taal: uitgerust met Siedle In-Home Systeemtechniek, communiceren de nieuwe JUNG Video en Audio binnenstations in vele verschillende designs perfect met de deurstations van Siedle. Voor vlekkeloze communicatie – en nieuwe mogelijkheden voor installateurs, opdrachtgevers en architecten. Meer informatie over deze samenwerking vindt u op: www.neuesynergie.de

De nieuwe JUNG Video en Audio binnenstations zijn indrukwekkend qua functionaliteit en techniek.
Zij bieden niet alleen grote keuzemogelijkheden in design, maar zijn door hun modulaire bouwwijze ook bijzonder flexibel bij de installatie. Want Video-, Audio- en tastermodule kunnen zowel tegelijk in een meervoudig raam als ook apart in een enkelvoudig raam gemonteerd worden. In combinatie met de uitgebreide keuzemogelijkheden betreft materiaal, kleur en vorm ontstaat zo een bijzonder nieuw scala.

Video binnenstations
Zien wie er voor de deur staat: het kleuren TFT beeldscherm geeft een helder beeld van het bezoek. Vrij spreken bij de beste luidsprekerkwaliteit, elf verschillende oproeptonen inclusief gong en de comfortabele tasterbediening zijn bij de Video binnenstations vanzelfsprekend.

Audio binnenstations
Duidelijke communicatie aan de deur: dankzij het hoogwaardige geluid, door de condensatormicrofoon, en optimale luidsprekerkwaliteit (oproepgeluidsterkte is stapsgewijs instelbaar tot 92 dB(A)) begrijpen bewoner en bezoeker elkaar uitstekend. Vrij spreken en de deur openen waarborgt eenvoud in gebruik. Extra gebruiksvriendelijk zijn ook de geïntegreerde meeluisterblokkering en de oproepomleiding

Meer informatie over JUNG binnenstations met Siedle techniek vindt u op www.jung.nl.
Hier vindt u ook alle informatie over de Online configurator, de intelligente koppeling met KNX en alle andere relevante informatie.

Uw bestellijst

U kunt aan deze bestellijst ook documentatie van andere fabrieken toevoegen alvorens de bestelling te voltooien
Mennekes | Jung | Doepke | Schuch | Meyer | Brk | Hateha

Nieuws + Noviteiten

JUNG binnenstations met Siedle techniek

Twee specialisten verenigen hun krachten. Als de know-how van twee specialisten samen wordt gebracht, ontstaan er… Lees verder

Mennekes voor elektromobiliteit: eerst de norm, toen de stekker en nu mijn laadstation: AMTRON®

In april 2010 omarmde Nederland als eerste land de Mennekes norm als… Lees verder

JUNG Universele led tastdimmer

Dimmen met het oog op de toekomst
Met de nieuwe universele led tastdimmer 1224 LED… Lees verder

Doepke introduceert een intelligente aardlekschakelaar met zelftest

Deze bijzondere aardlekschakelaar met “Selftest” bewaakt zichzelf en voert regelmatig een zelfdiagnose uit zonder dat de… Lees verder

Blijf op de hoogte via:

Uw mening is belangrijk!

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.