Update voor de JUNG eNet Server

Nu JUNG eNet, het bidirectionele radiografische systeem van JUNG, ruim een half jaar op de markt is in Nederland, komt JUNG met de eerste update voor de software van de eNet – Server.

De update heeft betrekking op de configuratie software, niet direct op de visualisatie software. Hierdoor heeft deze update geen effect voor de uiteindelijke gebruikers (de consumenten). De wijzigingen brengen wel veranderingen voor de installateur die de eNet projecten moet configureren. Eén van de belangrijkste wijzigingen is dat de configuratie software nu in het Nederlands is. De visualisatie was al in het Nederlands.

Wijzigingen
Na de update kunt u bij de configuratie voor de ondersteuning, naast Duits, nu ook de talen Nederlands en Engels kiezen. Ook de technische documentatie is in het Nederlands beschikbaar. Tevens is de grafische vormgeving geoptimaliseerd, waardoor bijvoorbeeld de status van diverse keuzeknoppen duidelijker te zien is. Verder wordt er o.a. een waarschuwing gegeven bij een afwijkende tijd op de Server, is er ondersteuning voor de nieuwe componenten en zijn er verschillende nieuwe functies. 

Desgewenst automatisch updaten
Belangrijk is vooral ook dat u kunt kiezen hoe er in de toekomst met updates omgegaan moet worden. U kunt zelf op de Server instellen of u deze update voortaan handmatig wilt ophalen, of ze automatisch herkend dienen te worden of dat ze automatisch moeten worden opgehaald. 

Waar & hoe
U vindt de update op onze websites onder downloads. Hier kunt u het updatebestand eNetServer_5.6.17.iuf downloaden. Ook vindt u hier een handleiding onder de naam ‘NL-releasenotes1.1’ in PDF-formaat. Tijdens het installeren van de update is de begeleiding op uw computerscherm nog wel steeds in het Duits. Na de update is ook dat voortaan in het Nederlands.   

Uw bestellijst

U kunt aan deze bestellijst ook documentatie van andere fabrieken toevoegen alvorens de bestelling te voltooien
Mennekes | Jung | Doepke | Schuch | Meyer | Brk | Hateha

Nieuws + Noviteiten

Update voor de JUNG eNet Server

Nu JUNG eNet, het bidirectionele radiografische systeem van JUNG, ruim een half jaar op de markt… Lees verder

Nieuw: Meyer Ecoscape

Modern design en optimale lichtspreiding in publieke gebieden
De Ecoscape is… Lees verder

Mennekes voor elektromobiliteit: eerst de norm, toen de stekker en nu mijn laadstation: AMTRON®

In april 2010 omarmde Nederland als eerste land de Mennekes norm als… Lees verder

De JUNG Projectmanager 2015 is uit!

Deze nieuwe versie bevat de nieuwe artikelen en prijzen, welke geldig… Lees verder

Blijf op de hoogte via:

Uw mening is belangrijk!

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.