AMTRON® de nieuwe wandladers van Mennekes

MENNEKES komt met de primeur voor de Nederlandse markt: de serie AMTRON® Wandladers. Hiermee bereikt MENNEKES een hele nieuwe ontwikkelingsfase, zowel op het gebied van technologie en functionaliteit als ook in design. Deze nieuwe serie bevat innovatieve features als onder andere de Charge App, meerdere vormen van autorisatie, de keuze met of zonder aardlekschakelaar Type B en de “multifunctionele knop” waarmee o.a. de aardlekbeveiliging getest of gereset kan worden. We lichten een tipje van de sluier op wat u van deze nieuwe serie kunt verwachten.

Design & Types
Het moderne en functionele design integreert op intelligente wijze de praktische en comfortabele kabelophanging, doordat de behuizing zelf als ophangpunt fungeert waardoor de kabel snel en netjes opgeborgen is. Mennekes levert AMTRON ® wandladers met een vaste laadkabel met laadkoppeling Type 2 of met laadkoppeling Type 1. Als men flexibel wil zijn, kan een AMTRON® wandlader gebruikt worden met een contactdoos Type 2. Middels de gekozen laadkabel kan er dan geladen worden voor auto’s met contactdoos Type 2 of Type 1.


De Mennekes Charge App
De AMTRON® wandladers kunnen, afhankelijk van de uitvoering, met kabel (LAN) of draadloos (WLAN) in een netwerk opgenomen worden. Mennekes stelt hiervoor gratis een Charge App ter beschikking die de gebruiker op zijn smartphone of tablet kan installeren. De gebruiker heeft in de Charge App alle informatie over de bedrijfstoestand van zijn laadstation, een overzicht van de geladen energie in de auto en de kosten van de stroom. Het laadproces kan daarbij op afstand bediend worden.

Uw bestellijst

U kunt aan deze bestellijst ook documentatie van andere fabrieken toevoegen alvorens de bestelling te voltooien
Mennekes | Jung | Doepke | Hensel | Schuch | Meyer | Brk | Hateha

Nieuws + Noviteiten

AMTRON® de nieuwe wandladers van Mennekes

MENNEKES komt met de primeur voor de Nederlandse markt: de serie AMTRON®… Lees verder

JUNG introduceert eNet

eNet is een bidirectioneel radiografisch systeem op frequentie 868,3 MHz. Een gedegen… Lees verder

Een klassieker bekent kleur

LS 990 in exclusieve kleuren - LS 990 in Les Couleurs® Le… Lees verder

Meyer breidt serie grondinbouwarmaturen uit met een zeer compacte uitvoering

Deze zeer compacte uitvoering is voorzien van een enkele led. Door de… Lees verder

Volg ons via Social Media

Documentatie downloaden

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.