JUNG eNet, de moderne opvolger van Funkmanagement

De afgelopen tijd hebben wij het systeem voor radiografische afstandbediening JUNG eNet veel besproken en breed bekend gemaakt in de markt. Omdat eNet zo veel kan betekenen voor een comfortabele installatie, wordt het vaak gezien als een ingenieus domoticasysteem voor verlichting en zonwering. Toch willen wij graag benadrukken dat het ook mogelijk is om uw projecten met JUNG eNet eenvoudig van opzet te houden, en met eNet een installatie te maken die net zo makkelijk werkt als het oude bekende JUNG Funkmanagement.

eNet is ook snel geïnstalleerd
De opzet van JUNG eNet is net zo eenvoudig als JUNG Funkmanagement. Ook met eNet kunt u gemakkelijk en snel een comfortabele installatie maken. Gemakkelijk - omdat u ook hier niet hoeft
te fresen voor het plaatsen van bedienpunten en bekabeling. Snel - met de pushbutton technologie voor handmatige inbedrijfname. Het is voor een eNet installatie niet noodzakelijk om met de eNet
Server en de software eNet Home te werken.

eNet is modern
Uiteindelijk is het eNet systeem niet ingewikkelder, maar wel moderner dan Funkmanagement. Doordat eNet een bidirectioneel systeem is, is het zowel comfortabeler bedienen voor de gebruiker, als ook gemakkelijker inleren voor de installateur. Daarnaast kan eNet met mobiele apparaten bediend worden, zoals tablet en smartphone, het moderne bediencomfort van deze tijd.

Stap ook over!
Ondanks het feit dat JUNG Funkmanagement voorlopig nog wel in de markt blijft, bijvoorbeeld voor het vervangen van bestaande artikelen, raden wij toch alle installateurs aan om over te gaan op JUNG eNet, zodat ook u en uw klanten vol kunnen profiteren van de moderne techniek.

Scholing: in een dag op de hoogte
Hateha geeft scholingen over JUNG eNet in Hazerswoude-Rijndijk en wanneer er vraag naar is ook in andere delen van het land. In deze scholing komen alle facetten van een eNet installatie naar voren: de werking van eNet wordt uitgelegd, alle functies van de producten worden behandeld, waarna u ook het inleren in de praktijk leert. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de eNet Server met de eNet Home software, zodat u leert visualiseren.

Uw bestellijst

U kunt aan deze bestellijst ook documentatie van andere fabrieken toevoegen alvorens de bestelling te voltooien
Mennekes | Jung | Doepke | Schuch | Meyer | Brk | Hateha

Nieuws + Noviteiten

JUNG eNet, de moderne opvolger van Funkmanagement

De afgelopen tijd hebben wij het systeem voor radiografische afstandbediening JUNG… Lees verder

Nieuwe Meyer serie Upline 600

De nieuwe Meyer serie grondinbouwarmaturen kenmerken zich door hun lichttechnische… Lees verder

Nieuwe Schuch hoofdcatalogus en overzicht 163-164 armaturen

Tijdens beurs Light&Building 2016 te Frankfurt heeft fabrikant Schuch een… Lees verder

BIM data AS 500 uitgebreid

Eind vorig jaar hebben wij -na een testfase door verschillende installateurs- de… Lees verder

Blijf op de hoogte via:

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.