JUNG Stekerbaar toegepast in Hyatt Regency Amsterdam

Het nieuwe Hyatt Regency Amsterdam ligt in de sfeervolle Plantagebuurt. Gasten kunnen hier genieten van de groene omgeving, met botanische tuin, dierentuin ARTIS, cultuur en gastronomie. Hyatt Regency Amsterdam legt de link tussen zakelijk en vrije tijd, en stad en natuur. Het zeven verdiepingen tellende hotel heeft 211 moderne gastenkamers, waarvan 15 suites, 517 vierkante meter conferentie- en bijeenkomstruimtes, een restaurant en een fitnesscentrum. Terberg Totaal Installaties Utrecht heeft hier de aanleg van alle gebouwgebonden installaties verzorgd.

Het hotel is opgetrokken op de plek van het voormalige Emma Kinderziekenhuis. Een belangrijk thema in een dergelijk “transformatieproject” is de combinatie van bestaande buitenmuren en nieuw te plaatsen
tussenwanden, in dit geval van Unistrut, met dubbele gipsplaten. Het mooie hiervan is dat hierin gemakkelijk en snel alvast de uitsparingen kunnen worden opgenomen voor het schakelmateriaal.

Tijdsdruk
Daarnaast is er bij dergelijke grote projecten vaak tijdsdruk, vooral aan het einde van de keten, bij de afmontage. Om dit project toch tijdig op te leveren, heeft Terberg gekozen voor snelle montage met
JUNG Stekerbaar.

Tijdswinst
Bij het toepassen van JUNG Stekerbaar worden de gewenste componenten gemonteerd en bedraad in hollewanddozen afgeleverd op het project. Gemakkelijk in dit geval was dat de basis in alle kamers gelijk was. Voor alle kamers werden combinaties geleverd met contactdozen, contactdozen met led oriëntatieverlichting, USB laadcontactdozen, schakelaars en blindplaten met ledverlichting. Alles is uitgevoerd in LS 990, in alpine wit en zwart. Deze combinaties konden bij het afmonteren direct worden aangesloten op de stekerbare roombox, middels verlengkabels die wij op lengte hebben aangeleverd.

Brandwerend, geluidsdempend en duidelijk voor gasten
Voor extra brandveiligheid is er gebruik gemaakt van brandwerende inbouwdozen (zie de rode kleur). Deze dozen hebben ook een speciale behandeling ondergaan, om geluid te dempen tussen de kamers. Voor het gemak van de gasten zijn de afdekkingen voorzien van symbolen, zodat ze direct de functie van een component begrijpen. De symbolen voor functie-aanduiding zijn gemaakt met de online Graphic Tool van JUNG. Om beschadigingen tijdens de bouw te voorkomen en om de kans op diefstal te verkleinen, zijn de afdekkingen met bedrukking en de afdekkingen met ledverlichting
pas aan het einde van de bouw gemonteerd.

Besparing op additionele kosten
De plantagebuurt is een prachtige locatie, maar de centrale ligging in de stad bracht ook extra kosten met zich mee tijdens de bouw, vooral omdat er veel mensen aan hebben meegewerkt. Door de snelle
montage kon de kostenpost voor parkeren en reizen worden beperkt. Hoe groter het project, hoe groter de besparingen door JUNG Stekerbaar te gebruiken.

Uw bestellijst

U kunt aan deze bestellijst ook documentatie van andere fabrieken toevoegen alvorens de bestelling te voltooien
Mennekes | Jung | Doepke | Schuch | Meyer | Brk | Hateha

Nieuws + Noviteiten

Wat een weekje! Bedankt!

Deze week was het erg gezellig en druk bij de 125 jaar Oosterberg Jubileumtour in Leeuwarden,… Lees verder

FireAngel introduceert: De nieuwe projectmelder

FireAngel introduceert een nieuwe rookmelder die speciaal ontworpen is voor de projectenmarkt.

De… Lees verder

Nieuw logo voor MENNEKES

Op de beurs Light+Building heeft MENNEKES een nieuw logo geïntroduceerd. Het bestaande logo met de slogan… Lees verder

Hateha B.V. richt zich volledig op FireAngel per 1 april 2018

Per 1 april a.s. beëindigt Hateha B.V. de samenwerking met BRK. Vanaf dat moment zullen wij… Lees verder

Blijf op de hoogte via:

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.