Nieuws en Noviteiten overzicht


Hateha met verlichtingsmerken op LedExpo
Heeft u 8 en 9 februari al in uw agenda gezet? Dan vindt de LedExpo in de Brabanthallen in Den Bosch plaats! Hateha is hier al enige jaren vertegenwoordigd met… meer »
Stop CO-vergiftiging
BRK-FireAngel
Via de media worden we vaak met onze neus op de feiten gedrukt: ieder jaar overlijden er mensen aan koolmonoxidevergiftiging. Van 1 tot en met 15 februari a.s. loopt de… meer »
De laatste prijswinnaars zijn bekend
Hateha
Om het jaar feestelijk af te sluiten, en niet alleen voor u maar met uw collega’s had u tot en met einde van het jaar de tijd om foto’s “samen… meer »
JUNG op vakbeurs ISE
Jung
Van 7 t/m 10 februari vindt alweer de 14e editie van Integrated Systems Europe in de RAI Amsterdam plaats! JUNG is hier al enige jaren vertegenwoordigd: ISE is de grootste… meer »
De JUNG Projectmanager 2017 is uit
Jung
De nieuwe Projectmanager 2017 is nu beschikbaar. Deze nieuwe versie bevat de nieuwe artikelen en prijzen, welke geldig zijn vanaf 01-01-2017. Meerwerk met minder werk De JUNG Projectmanager helpt u… meer »
Prijswinnaars ‘u, samen met ons’ bekend
Hateha
Uit de vele en ook verschillende inzendingen die we hebben ontvangen, van november tot half december, zijn de onderstaande winnaars gekozen. We willen iedereen natuurlijk heel hartelijk danken voor het… meer »
De nieuwe editie van Konnekties is uit!
Hateha
In ons nieuwsblad Konnekties staat deze keer een review van de renovatie van het voormalige kantoorpand van Eyeworks, dat is omgebouwd tot hoofdkantoor voor boekingskantoor David Lewis in Amsterdam. Leuke… meer »
50-jarige jubileum onder de aandacht in Henk en Fred, december 2016
Hateha
Hans Arentsen en Hateha ‘in de spotlights’ Henk en Fred spraken met Hans Arentsen, wiens vader het bedrijf in 1966 startte op de bovenkamer van een Leidse rijtjeswoning. Er is… meer »
Jubileumprijzen ronde 3 zijn binnen. We geven ze graag weg aan u!
Hateha
In december maakt u maar liefst twee maal kans op fantastische prijzen. Voor ‘samen met ons’ komen de inzendingen al binnen, deze vindt u op onze jubileumwebsite. Ook ú maakt… meer »
JUNG KNX Smart Visu Server – kleinere projecten gemakkelijk gevisualiseerd
Jung
De Smart Visu Server is de optimale oplossing om snel, gemakkelijk en voordelig een kleinere KNX-installatie te visualiseren. Deze SV Server is bestemd voor de wat kleinere projecten in utiliteit… meer »
Meyer breidt extreem compacte serie Superlight Nano uit
Meyer
De Superlight Nano is de nieuwste generatie extreem compacte LED-schijnwerpers. Deze is nu uitgebreid met de Superlight Nano 4. De schijnwerper is door de combinatie van zeer kleine behuizing en… meer »
Alle winnaars ‘samen met onze producten’ hebben hun prijs in ontvangst genomen
Hateha
In september en oktober heeft u met uw foto’s laten zien dat u met onze producten werkt, deze bij u op voorraad liggen of u onze producten ergens anders tegenkwam… meer »
Schuch 161… VARIO
Schuch
Variabiliteit en uitstekende kwaliteit gecombineerd Het is een lastige opgaaf: één fabriekshal waar verschillende lichtsterktes nodig zijn of waarbij door herindeling van de locatie de noodzakelijke lichtsterkte verandert.  Vooral logistiek… meer »
Aandacht voor brand en FireAngel melders
BRK-FireAngel
Van 1 tot en met 31 oktober a.s. vinden net als voorgaande jaren de brandpreventieweken plaats. Een initiatief van de Brandweer en Nederlandse Brandwonden Stichting om meer bewustwording te creëren… meer »
Doepke introduceert de Dasy TC
Doepke
De nieuwe Doepke Dasy TC van combineert de klassieke schemerschakelaar met een tijdschakelklok.  Met de TC- functie (Time Control) kan het licht tussen bepaalde tijden automatisch uitgezet worden, als verlichting… meer »
Jubileumactie
Hateha
We hebben de eerste periode met thema ‘vier de vakantie’ afgesloten voor onze jubileumactie. We willen natuurlijk iedereen die een foto heeft ingestuurd heel hartelijk bedanken. We gaan ons nu… meer »
Hateha 50 jaar, mede mogelijk gemaakt door u!
Hateha
Op 1 juli 1966 werd Hateha B.V. opgericht, 50 jaar is een mijlpaal waar wij trots op zijn! Hateha is groot geworden met en door haar fabrieken, klanten en relaties… meer »
Nieuwe Superlight LED serie Meyer
Meyer
Deze compleet nieuwe serie is breed toepasbaar, voor het aanstralen van gebouwen tot aan lichtverspreiding in publieke gebieden. Met deze Superlight LED serie staan schijnwerpers in drie verschillende grootten met… meer »
Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.