Nieuws en Noviteiten overzicht


Hateha bouwaansluitkasten aangepast aan eisen Netbeheer Nederland
Hateha
Naar aanleiding van het nieuwe eisenpakket van Netbeheer Nederland is de norm NEN-61439-1/4 / NEN-1010 aangepast. Wat er verandert voor bouwkasten vindt u in de brochure van Netbeheer Nederland. Hateha… meer »
JUNG introduceert nieuw dimtalent
Jung
Toekomstgericht en energiebesparend dimmen kan zo eenvoudig zijn – met de nieuwe, universele led draaidimmer van JUNG, voor alle gangbare soorten verlichting: de 224LEDUDD. Intuïtief en comfortabel te bedienen. Met… meer »
Toe aan een nieuwe uitdaging?
Hateha
Wij zijn per direct op zoek naar een full time architectenbezoeker (m/v) Architectenbezoeker m/v (FULL TIME) Functiebeschrijving: Ter uitbreiding van onze buitendienst zoeken wij een architectenbezoeker die het schakelmateriaal van… meer »
Snel installeren voor woningbouw en utiliteit
Jung
JUNG Stekerbaar is dé voorgefabriceerde oplossing voor eenvoudige, snelle en schone installatie in meubels of in holle wand systemen. Ideaal voor hotels of openbare gebouwen, waar tijd- en kosten besparen… meer »
Meyer heeft nu brede range aan led-grondinbouwspots
Meyer
Meyer breidt haar range aan led-grondinbouwspots uit. Zij heeft nu een complete serie met verschillende diameters, van 135 tot en met 280 mm. Daarnaast biedt zij deze led-armaturen in verschillende… meer »
Sfeerverlichting met ZigBee wandzenders van JUNG
Jung
Intelligente verlichting op basis van ZigBee® Light Link, zoals Philips Hue of Osram Lightify, kan nu gemakkelijk met een wandzender van JUNG radiografisch bediend worden. Lampen inleren, zender opplakken, lichtscènes… meer »
JUNG heeft nieuwe USB-laadcontactdoos
Jung
JUNG heeft een nieuwe USB-laadcontactdoos geïntroduceerd. De vernieuwing is tweeledig: ze geeft meer vermogen en is nu ook verkrijgbaar met een alpine wit binnenwerk. Deze nieuwe uitvoering is de optimale… meer »
Nieuwe Schuch TRIANO met verbeterde lichtopbrengst
Schuch
Schuch heeft haar TRIANO halarmaturen met led (3401/3402…) verbeterd. De grote voordelen van deze tweede generatie armaturen zijn: • Verbeterde Lumen/Watt verhouding • Lange levensduur, ook bij hoge omgevingstemperaturen, afhankelijk… meer »
Meyer plafondinbouwspots led met groter vermogen
Meyer
Deze uitvoeringen bevatten een ledmodule van 19 Watt, wat een lichtstroom geeft van meer dan 1800 Lumen. De armaturen zijn uitgevoerd in beschermingsgraad IP 65 wat ze uitermate geschikt maakt… meer »
Hateha met verlichtingsmerken op LedExpo
Heeft u 8 en 9 februari al in uw agenda gezet? Dan vindt de LedExpo in de Brabanthallen in Den Bosch plaats! Hateha is hier al enige jaren vertegenwoordigd met… meer »
Stop CO-vergiftiging
BRK-FireAngel
Via de media worden we vaak met onze neus op de feiten gedrukt: ieder jaar overlijden er mensen aan koolmonoxidevergiftiging. Van 1 tot en met 15 februari a.s. loopt de… meer »
De laatste prijswinnaars zijn bekend
Hateha
Om het jaar feestelijk af te sluiten, en niet alleen voor u maar met uw collega’s had u tot en met einde van het jaar de tijd om foto’s “samen… meer »
JUNG op vakbeurs ISE
Jung
Van 7 t/m 10 februari vindt alweer de 14e editie van Integrated Systems Europe in de RAI Amsterdam plaats! JUNG is hier al enige jaren vertegenwoordigd: ISE is de grootste… meer »
De JUNG Projectmanager 2017 is uit
Jung
De nieuwe Projectmanager 2017 is nu beschikbaar. Deze nieuwe versie bevat de nieuwe artikelen en prijzen, welke geldig zijn vanaf 01-01-2017. Meerwerk met minder werk De JUNG Projectmanager helpt u… meer »
Prijswinnaars ‘u, samen met ons’ bekend
Hateha
Uit de vele en ook verschillende inzendingen die we hebben ontvangen, van november tot half december, zijn de onderstaande winnaars gekozen. We willen iedereen natuurlijk heel hartelijk danken voor het… meer »
De nieuwe editie van Konnekties is uit!
Hateha
In ons nieuwsblad Konnekties staat deze keer een review van de renovatie van het voormalige kantoorpand van Eyeworks, dat is omgebouwd tot hoofdkantoor voor boekingskantoor David Lewis in Amsterdam. Leuke… meer »
50-jarige jubileum onder de aandacht in Henk en Fred, december 2016
Hateha
Hans Arentsen en Hateha ‘in de spotlights’ Henk en Fred spraken met Hans Arentsen, wiens vader het bedrijf in 1966 startte op de bovenkamer van een Leidse rijtjeswoning. Er is… meer »
Jubileumprijzen ronde 3 zijn binnen. We geven ze graag weg aan u!
Hateha
In december maakt u maar liefst twee maal kans op fantastische prijzen. Voor ‘samen met ons’ komen de inzendingen al binnen, deze vindt u op onze jubileumwebsite. Ook ú maakt… meer »
Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.