Nieuws en Noviteiten overzicht


Nieuw logo voor MENNEKES
Op de beurs Light+Building heeft MENNEKES een nieuw logo geïntroduceerd. Het bestaande logo met de slogan “Plugs for the world” heeft bijna 30 jaar dienst gedaan maar omschrijft tegenwoordig nog… meer »
Hateha B.V. richt zich volledig op FireAngel per 1 april 2018
Per 1 april a.s. beëindigt Hateha B.V. de samenwerking met BRK. Vanaf dat moment zullen wij ons volledig richten op de FireAngel rook-, hitte- en koolmonoxidemelders. De afgelopen jaren heeft… meer »
JUNG Stekerbaar toegepast in Hyatt Regency Amsterdam
Jung
Het nieuwe Hyatt Regency Amsterdam ligt in de sfeervolle Plantagebuurt. Gasten kunnen hier genieten van de groene omgeving, met botanische tuin, dierentuin ARTIS, cultuur en gastronomie. Hyatt Regency Amsterdam legt… meer »
Snel en gemakkelijk installeren met JUNG Stekerbaar
Jung
JUNG Stekerbaar is de voorgefabriceerde oplossing voor eenvoudige, snelle en schone installatie in meubels of in holle wand systemen. Ideaal voor hotels, of openbare gebouwen, waar tijd- en kosten besparingen… meer »
Meyer introduceert Arclux Mini
Meyer
Meyer introduceert een kleinere uitvoering van de Arclux, het armatuur dat wordt geplaatst in het raamkozijn en deze zo verlicht. De Arclux Mini heeft aanzienlijk kleinere afmetingen: (lxbxh) 230x159x59mm, waardoor… meer »
Light&Building 2018 in Frankfurt
Hateha
In Frankfurt am Main opent op zondag 18 maart 2018 ’s werelds grootste vakbeurs voor licht- en gebouwtechniek, Light + Building haar deuren. Meer dan 2.600 exposanten presenteren hier hun… meer »
Ben jij onze nieuwe X of Y ?
Hateha
Wij zoeken per direct een: Technisch Adviseur Industrie en Adviesbureaus m/v (fulltime) Functiebeschrijving: De functie van Technisch Adviseur Industrie houdt in dat je zelf contact legt met potentiële industriële klanten… meer »
De nieuwe JUNG projectmanager is beschikbaar
Jung
De nieuwe Projectmanager 2018 is nu beschikbaar. Deze nieuwe versie bevat de nieuwe artikelen en prijzen, welke geldig zijn vanaf 01-01-2018. Meerwerk met minder werk De JUNG Projectmanager helpt u… meer »
Ons magazijn nu verlicht met Schuch Triano’s
Schuch
Het Hateha-magazijn in Hazerswoude-Rijndijk bestaat uit 2 hoge hallen. We hadden hier conventionele armaturen met gasontladingslampen (HQL, 250 Watt) hangen. Deze waren aan vervanging toe. Ze bevatten namelijk verouderde lichtbronnen… meer »
JUNG in RTL4 programma
Jung
JUNG is partner van het RTL4 programma Van Woonvilla Naar Droomvilla. In dit inspirerende woonprogramma neemt toparchtitect Bertram Terpstra de kijker mee in de wereld van design, architectuur en interieur.… meer »
Doepke EV-aardlekschakelaar voldoet aan nieuwe norm elektromobiliteit: IEC 61851-1 ed 3
Doepke
Als u de berichtgevingen uit de automobiel industrie heeft gevolgd, mag duidelijk zijn dat de volledig elektrische auto definitief zijn intrede zal doen en voorlopig zal blijven. Volop reden dus… meer »
De nieuwe JUNG catalogus, de NL24 is uit!
Jung
Met veel genoegen presenteren wij u de nieuwe JUNG catalogus NL 24. Alle nieuwe producten zijn hierin opgenomen, zodat u deze catalogus kunt gebruiken als naslagwerk, naast de online catalogus.… meer »
JUNG eNet SMART HOME consumentencampagne gestart!
Jung
Sinds vorige week zijn we gestart om eNet SMART HOME breed onder de aandacht van consumenten te brengen. De aftrap was vorige week op de VT Wonen & Design beurs.… meer »
Met MENNEKES AMTRON® voorbereid op de toekomst!
Mennekes
MENNEKES eMobility is actief met haar producten in de weer, hetgeen heeft geleid tot meerdere aanpassingen in het assortiment. Er zijn diverse producten uitgegaan en nieuwe bijgekomen. Hiermee zijn de… meer »
Doepke Dasy: efficiënt verlichten met de schemerschakelaar
Doepke
De Doepke Dasy is een schemerschakelaar voor wand- en mastmontage. Het schakelmoment richt zich op de lichtsterkte, zodat ook in de verschillende seizoenen bij de juiste schemerwaarde wordt aan- en… meer »
Oktober in het teken van brandpreventie
FireAngel
Deze maand staat ook dit jaar in het teken van brandpreventie. De Landelijke Brandpreventieweken is een initiatief van De Brandweer en de Nederlandse Brandwondenstichting. Het thema dit jaar is ‘Hé… meer »
JUNG eNet wordt eNet SMART HOME
Jung
Twee werelden, één systeem:  eNet SMART HOME is ontstaan uit het bekende radiografische systeem eNet. Maar het is meer dan een nieuw systeem voor een Smart Home. Het is een… meer »
Bezoekt u ons op Elektro 2017?
Hateha
ELEKTRO 2017 is hét nieuwe spraakmakende event binnen de elektrotechniek. Er is veel te zien, te doen en te beleven in de Beursfabriek Nieuwegein op 26, 27 en 28 september.… meer »
Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.