Corodex | Fabriek

Met ingang van 1 december 2009 heeft Hateha B.V. de productie en activiteiten van Corodex Zandvoort B.V. overgenomen zodat deze veelvuldig gebruikte productenrange toekomstig door Hateha op de markt worden gebracht. Het assortiment van Hateha Corodex bestaat uit verschillende eenvoudig te monteren schroefranden voor montage in toiletten, bergingen en bijvoorbeeld bouwketen. Ze zijn leverbaar in schuine en rechte uitvoeringen eventueel compleet met trekschakelaar. Passend hierbij bestaat het pakket uit diverse varianten glazen of kunststof bollen ter completering of vervanging.
Voor toepassing buiten of in bijvoorbeeld stallen zijn een aantal populaire kabelarmaturen leverbaar in diverse bevestigingsuitvoeringen die in combinatie met de passende schutglazen en rubberringen een hogere IP waarde bereiken. Voor aan het plafond zijn leverbaar een aantal blindplaten alsmede diverse uitvoeringen plafondkappen voor een fraaie afwerking van bijvoorbeeld pendelarmaturen. Tot slot bestaat het pakket uit een breed assortiment van montageplaten in verschillende uitvoeringen voor wandmontage en voor verschillende, ook oudere, inbouwdozen. De producten zijn overwegend gemaakt van thermohardend kunststof, duroplast.

Uw bestellijst

U kunt aan deze bestellijst ook documentatie van andere fabrieken toevoegen alvorens de bestelling te voltooien
Mennekes | Jung | Doepke | Schuch | Meyer | Brk | Hateha

Nieuws + Noviteiten

Hateha bouwaansluitkasten aangepast aan eisen Netbeheer Nederland


Naar aanleiding van het… Lees verder

JUNG introduceert nieuw dimtalent

Toekomstgericht en energiebesparend dimmen kan zo eenvoudig zijn – met de nieuwe, universele… Lees verder

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Wij zijn per direct op zoek naar een full time architectenbezoeker (m/v)

Lees verder
Snel installeren voor woningbouw en utiliteit

JUNG Stekerbaar is dé voorgefabriceerde oplossing voor eenvoudige, snelle en schone installatie… Lees verder

Blijf op de hoogte via:

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.