BRK | fabriek


Sprue Safety Products is Europa`s marktleider op het gebied van brandbeveiligings- en veiligheidsproducten. Sinds april 2010 heeft Sprue Safety Products de fabricage en distributie van BRK en Dicon producten overgenomen. Deze worden nu beide onder het BRK-merk uitgegeven.

BRK _ the Professional Standard
BRK vond de eerste rookmelder uit en doet nu al bijna 45 jaar de productie van brandbeveiligings- en veiligheids producten. Alle rook-, hitte- en CO-melders worden vervaardigd volgens internationale standaard, waaronder ISO 9002. Met de meest geavanceerde technologie zijn de producten gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te installeren.

Dicon producten onder de merknaam BRK uitgebracht
In 2007 heeft het moederbedrijf van BRK de firma Dicon Safety Products Ltd. overgenomen. Hiermee heeft zij haar belangrijke positie op de wereldmarkt versterkt. De Dicon producten worden uiteindelijk onder de merknaam BRK uitgebracht. Voor deze producten geldt dat dit geleidelijk gebeurt (de verpakking wordt eerst voorzien van beide logo`s waarna uiteindelijk alleen het BRK logo op de verpakking staat).

BRK Brands Europe Ltd
Gordano Gate
Portishead
Bristol
BS20 7GG
www.brk.nl

Uw bestellijst

U kunt aan deze bestellijst ook documentatie van andere fabrieken toevoegen alvorens de bestelling te voltooien
Mennekes | Jung | Doepke | Schuch | Meyer | Brk | Hateha

Nieuws + Noviteiten

JUNG Stekerbaar toegepast in Hyatt Regency Amsterdam

Het nieuwe Hyatt Regency Amsterdam ligt in de sfeervolle Plantagebuurt. Gasten kunnen hier… Lees verder

Snel en gemakkelijk installeren met JUNG Stekerbaar

JUNG Stekerbaar is de voorgefabriceerde oplossing voor eenvoudige, snelle en schone installatie in meubels of in… Lees verder

Meyer introduceert Arclux Mini

Meyer introduceert een kleinere uitvoering van de Arclux, het armatuur dat wordt geplaatst in het raamkozijn… Lees verder

Light&Building 2018 in Frankfurt

In Frankfurt am Main opent op zondag 18 maart 2018 ’s werelds grootste… Lees verder

Blijf op de hoogte via:

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.