Activiteiten | scholingen

In ons infocentrum in Hazerswoude worden regelmatig scholingen georganiseerd voor de groothandel, installateurs en adviseurs. Hieronder vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.

JUNG eNet scholing 13-06-2017

Om de installatie van JUNG eNet goed en kundig uit te kunnen voeren, is deze scholing ontwikkeld waarin alle facetten van een eNet installatie naar voren komen. Tijdens deze scholing wordt de werking van eNet uitgelegd, wordt het productengamma gepresenteerd en wordt -middels testopstellingen- live gewerkt met een eNet Server om ervaring op te kunnen doen in de praktijk.

Datum en tijd: dinsdag 13 juni van 10:00 - 16:00 uur
Locatie: Hateha infocentrum, Hazerswoude Rijndijk

Deze scholing kunt u gratis bijwonen. Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan dient u zich minimaal 24 uur van tevoren af te melden. Meldt u zich niet binnen dit tijdsbestek af, dan zijn wij genoodzaakt om u administratiekosten van € 50,= ex. BTW in rekening te brengen.
De scholing vindt doorgang bij minimaal 6 aanmeldingen

Aanmelden →

Introductie JUNG KNX 20-09-2017

Tijdens deze introductie leert u in de basisbegrippen van de ETS software, de opbouw van een KNX installatie en de applicatiemogelijkheden van de verschillende JUNG KNX tastsensoren en KNX actoren kennen. Ook wanneer u geen ETS kennis heeft of wanneer uw ETS kennis wat naar de achtergrond werd verdrongen, mag deze opleiding u niet afschrikken. Tijdens deze scholing wordt –middels testopstellingen- live gewerkt met de ETS software en JUNG KNX componenten om ervaring in de praktijk op te kunnen doen.

Aan het eind van de scholing kunt u de gangbare KNX-functionaliteiten programmeren (schakelen, dimmen, lichtscènes, zonwering-/rolluikbesturing) en kunt u de meest voorkomende problemen in een KNX-installatie opsporen en oplossen.

Datum en tijd: woensdag 20 september 10.00 uur tot 16.00 uur

Locatie: Hateha Infocentrum, Hazerswoude Rijndijk

Deze scholing richt zich tot installateurs zonder of met een minimum basiskennis ETS. U kunt de scholing gratis bijwonen. Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan dient u zich minimaal 24 uur van tevoren af te melden. Meldt u zich niet binnen dit tijdsbestek af, dan zijn wij genoodzaakt om u administratiekosten van € 50,= ex. BTW in rekening te brengen.
De scholing vindt doorgang bij minimaal 6 aanmeldingen.

Aanmelden →

JUNG KNX voor gevorderden 04-10-2017

Tijdens deze scholing gaan we dieper in op enkele specifieke JUNG KNX componenten. Via testopstellingen kan met deze verschillende componenten geëxperimenteerd worden. Het gaat hierbij om de volgende JUNG KNX sensoren:
• F50 tastsensor
• Temperatuurregeling via ruimtecontroller
• Gebruik van het weerstation
• Introductie van Smart Control, de KNX bedienunit in JUNG design
• Visualisatie op een SP5.1KNX touch screen. Bediening op afstand via een tablet of smartphone.
Aanvullend: Introductie KNX RF, de radiografische KNX standaard voor uitbreiding en renovatie.

Aan het eind van deze scholing weet u hoe u een visualisatie kunt opbouwen met het SP5.1KNX paneel en deze kan integreren in het lokale netwerk. Daarnaast kunt u via een KNX ruimtecontroller de temperatuur in een ruimte regelen.

Datum en tijd: woensdag 4 oktober van 10.00 tot 16.00 uur
Locatie: Hateha infocentrum, Hazerswoude Rijndijk

Deze scholing richt zich tot installateurs met een minimum basiskennis van ETS. U kunt de scholing gratis bijwonen. Mocht u onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan dient u zich minimaal 24 uur van tevoren af te melden. Meldt u zich niet binnen dit tijdsbestek af, dan zijn wij genoodzaakt om u administratiekosten van € 50,= ex. BTW in rekening te brengen.
De scholing vindt doorgang bij minimaal 6 aanmeldingen.

Aanmelden →

Aanmelden

Velden gemerkt met een * zijn verplicht

  • JUNG eNet scholing 13-06-2017
    Introductie JUNG KNX 20-09-2017
    JUNG KNX voor gevorderden 04-10-2017
  • Naast mijzelf komen er collega's mee.
  • Hun namen zijn:

Uw bestellijst

U kunt aan deze bestellijst ook documentatie van andere fabrieken toevoegen alvorens de bestelling te voltooien
Mennekes | Jung | Doepke | Schuch | Meyer | Brk | Hateha

Nieuws + Noviteiten

JUNG introduceert nieuw dimtalent

Toekomstgericht en energiebesparend dimmen kan zo eenvoudig zijn – met de nieuwe, universele… Lees verder

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Wij zijn per direct op zoek naar een full time architectenbezoeker (m/v)

Lees verder
Snel installeren voor woningbouw en utiliteit

JUNG Stekerbaar is dé voorgefabriceerde oplossing voor eenvoudige, snelle en schone installatie… Lees verder

Meyer heeft nu brede range aan led-grondinbouwspots

Meyer breidt haar range aan led-grondinbouwspots uit. Zij heeft nu een complete serie met verschillende diameters,… Lees verder

Blijf op de hoogte via:

Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Scholing
Hier vindt u een actueel overzicht van de door ons verzorgde scholingen.
Konnekties
Ons gratis kwartaal relatie magazine voor iedereen geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling van de door ons vertegenwoordigde fabrieken.
E-konnekties
Onze maandelijkse digitale nieuwsbrief waarmee we u graag op de hoogte houden van de laatste productontwikkelingen en nieuwe documentatie van alle door ons vertegenwoordigde fabrieken.